ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχει κλείσει τυπικά το deal με τους Ελληνοσουηδούς


Μπορεί το deal να έχει παρουσιαστεί σαν… σίγουρο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν στην Παναχαϊκή. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν είχαμε σήμερα επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα. 

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχουν διαρρεύσει φήμες και πληροφορίες πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα σε μετόχους της Παναχαϊκής και την πλευρά των Ελληνοσουηδων που εκπροσωπεί ο Σάκης Καλογερόπουλος, ωστόσο ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο αφού δεν έχουν πέσει οι υπόγραφες ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μάλιστα όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες του gnomip.gr υπάρχουν ακόμα ορισμένοι όροι που δεν έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν πως ενας από τους μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο Κώστας Μπακαλάρος (φώτο) έχει θέσει συγκεκριμένους όρους για να υπογράψει την μεταβίβαση των μετοχών στην πλευρά των Ελληνοσουηδών που θέλουν να μπουν στην Παναχαϊκή και ακόμα οι όροι δεν έχουν γίνει δεκτοί.

Οπότε αυτή στην στιγμή δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο και τις επόμενες ώρες θα φανεί τι θα γίνει και αν η Παναχαϊκή θα αλλάξει σελίδα…