Δεν βγαίνει ο “λογαριασμός” στη Νίκη-Παραίτηση της διοίκησης

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Στις συζητήσεις που είχε η νέα διοίκηση της Νίκης Τραγανού με τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας, διαπιστώθηκε μεγάλη οικονομική απόκλιση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο προϋπολογισμός να παρεκκλίνει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η νέα διοίκηση να παραιτείται και το μέλλον της ομάδας να φαίνεται αβέβαιο.

Με δελτίο Τύπου πριν από λίγο, η διοίκηση της Νίκης, ενημέρωσε για τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις:

«Παραιτήθηκαν ομόφωνα της προσπάθειας ανάδειξης Διοίκησης τα άτομα που είχαν δεσμευθεί να συμμετάσχουν στο νεο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ. Μετά από έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη το βράδυ αποφασίσθηκε να μην προχωρήσουν στην σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου και να υποβάλλουν την παραίτηση τους. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από την ενημέρωση της επιτροπής που είχε ορισθεί να τρέξει το θέμα του ρόστερ. Συγκεκριμένα η υπό σύσταση Διοίκηση αφουγκραζόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην κοινωνία και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικά, είχε θέσει ένα συγκεκριμένο οικονομικό μπάτζετ που για να είναι βιώσιμο έπρεπε να τηρηθεί πιστά, παράλληλα μέσα από το οικονομικό αυτό μπάτζετ η ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ θα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική αφού πρόθεση ήταν να παραμείνει ο κορμός της ομάδας των τελευταίων χρόνων. Μετά από τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προέκυψαν μεγάλες διαφορές στο οικονομικό θέμα με αρκετούς ποδοσφαιριστές, που αν θα υλοποιούνταν θα καθιστούσαν το μπάτζετ απαγορευτικό για τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπό σύσταση Διοίκησης.
Πλέον η ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ξεκινά πάλι από το μηδέν με τον χρόνο αυτή την φορά να μην είναι σύμμαχός της. Επίσης γνωστοποιείται ότι στην ομάδα έχουν επιστρέψει όλα τα δελτία των δανεικών ποδοσφαιριστών που είχαν παραχωρηθεί την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο και αριθμούνται σε δέκα τρία (13) γηγενή ποδοσφαιρικά δελτία».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα