ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάπλωμα» οι προβιβασμοί-υποβιβασμοί και ο τηλεοπτικός κουμπαράς

  • 7
    Shares

Ένα τέλος πρέπει να δοθεί στα σενάρια περί συγχώνευσης της Β΄ κατηγορίας με τη Γ΄ κατηγορία σε μια ενιαία κατηγορία δυο ομίλων. Οι συναντήσεις της αντιπροσωπείας της Football League με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, έφεραν στο «φως» την πρόθεση από πλευράς Λίγκας για να μην αλλάξει κάτι.

Μάλιστα, η Λίγκα, παρουσίασε και μια έκθεση στην ΕΠΟ, η οποία και θα κληθεί να αποφασίσει, αφού πρώτα σε ρόλο… ταχυδρόμου, τη μεταφέρει στους “μεγάλους” της Super League 1, για να δούμε αν θα την εγκρίνουν.   Στη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τέθηκε εκ μέρους της Λίγκας, τι άλλο από λεφτά. Με ποιο τρόπο θα εξασφαλιστούν χρήματα για τις ΠΑΕ οι οποίες μετέχουν εκεί.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, επανέλαβε πάντως τη θέση του, την οποία είχε εκφράσει από πέρσι και ήταν η επαναφορά στην προηγούμενη διάρθωση των κατηγοριών.

Βεβαίως, τον τελευταίο λόγο έχει η ΕΠΟ, η οποία και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ένας ευρύς διάλογος ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, αλλά και τους τηλεοπτικούς παρόχους της χώρας.


  • 7
    Shares