ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Δεν τα κατάφερε η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό…

  • 551
    Shares

Δεν τα κατάφερε η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό… 

Θλίψη όχι μόνο στην Ηλεία, στον τόπο καταγωγής της, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα σκορπά η είδηση του θανάτου της 27χρονης Δώρας από το Βαρθολομιό, που λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της εισήχθη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών εγκεφαλικά νεκρή.

Όλοι περίμεναν σε ένα θαύμα. Στο θαύμα της ζωής. Ότι η 27χρονη θα ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια και θα κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. Το θαύμα όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ και η είδηση του θανάτου της νεαρής μητέρας έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την περιοχή μας. 

Η 27χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου και αμέσως εισήχθη στην εντατική με την οικογένειά της να ενημερώνεται την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή… 

Το μόνο που απομένει, είναι να δοθούν απαντήσεις για το τι…δεν πήγε καλά. Απαντήσεις που δεν θα απαλύνουν τον πόνο της οικογένειας, αλλά ενδεχομένως θα βοηθήσουν κάποια άλλη μέλλουσα μητέρα από το να βρεθεί στην ίδια θέση με την άτυχη 27χρονη. 

Απαντήσεις που αναζητά ήδη η οικογένεια μέσω της Νομικού τους Συμβούλου Ιωάννα Παναγοπούλου, ενώ έρευνα έχει διατάξει και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. 

Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilia.news» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 27χρονης Δώρας. 

 


  • 551
    Shares