Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
18.5 C
Pýrgos

Δεν τα κατάφερε ο Αμαλιαδίτης γιατρός Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος

spot_img

Στα 62 του χρόνια «έφυγε», μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ο Αμαλιαδίτης γιατρός Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης ολόκληρη η Αμαλιάδα αλλά και ο νομός βυθίστηκαν στο πένθος.

Ο Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος είχε εισαχθεί εδώ και πολλές μέρες στο Νοσοκομείο του Πύργου. Η επιδείνωση όμως της υγείας του ήταν τέτοια που μεταφέρθηκε στο Ρίο, όπου εισήχθη διασωληνωμένος στην ΜΕΘ.

Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1959 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης το 1984. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία και άσκησε το επάγγελμα του στην Αμαλιάδα. Από το 1996 διατελούσε συνεχόμενα μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας

«Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.

2. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

3. Να διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ. Αμαλιάδας

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Κων/νος Τσαούσης Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος»

Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilia.news» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα