Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Δεν του «βγαίνει» του Μαρίνου η ΔΕΥΑ και… του φταίει το Facebook!

spot_img

Μεταξύ κουτσομπολιού γειτονιάς και παραληρήματος η επιχειρηματολογία του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού, για το πολύ σημαντικό θέμα της σύστασης ΔΕΥΑ στον δήμο.

Ο δήμαρχος Πηνειού σήκωσε για ακόμα μια φορά τη «σημαία» των ανύπαρκτων ρολογιών του νερού, επισημαίνοντας πολύ σωστά ότι έχουν καταμετρηθεί 4.300 ρολόγια της ΔΕΗ, ενώ τα ρολόγια του νερού… φτάνουν μόλις τα 1.800.

Από εκεί και πέρα όμως… το «έχασε», καθώς τα έβαλε με πρώην αιρετούς, χωρίς να διστάσει να αφήσει «σπόντες» για τα οικογενειακά τους, ενώ ασχολήθηκε ακόμα… και με το τι γράφει ο καθένας στο facebook.

Φυσικά, το Δημοτικό Συμβούλιο «πάγωσε» όταν αντί για τοποθετήσεις και επιχειρήματα άκουσε… «κατινιές» να βγαίνουν από το στόμα του ανώτερου άρχοντα του δήμου! Γι’ αυτά δεν θα ασχοληθούμε ούτε εμείς σαν «ilia.news», καθώς δεν αφορούν κανέναν, υπάρχουν στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Σε ότι αφορά στο πολιτικό σκέλος, ο δήμαρχος Πηνειού κατηγόρησε ευθέως την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για ψηφοθηρική πολιτική σε ότι αφορά τη μη έκδοση και είσπραξη των λογαριασμών ύδρευσης αλλά και στο θέμα των ανύπαρκτων ρολογιών.

Για το θέμα της ΔΕΥΑ, χρειάστηκε να αποσυρθεί το θέμα που αφορούσε στην αμοιβή της προέδρου της Επιχείρησης, καθώς ο δήμαρχος Πηνειού είχε προτείνει αμοιβή ύψους περίπου 1.200 ευρώ, ενώ η νομοθεσία αναφέρει ότι η αμοιβή υπολογίζεται στο μισό ποσό της αντιμισθίας των αντιδημάρχων.

Τέλος, ψιθυριστά όλοι μίλαγαν για το νέο look οινοπνευματή χρώμα, στα μαλλιά του αντιδημάρχου κ.Μπράτη.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα