ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Δεύτερη Συνάντηση για τη δημιουργία συλλόγου φίλων νοσοκομείου – Κέντρο Υγείας Κρεστένων


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-Κ. Υ. ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ”

Τη Δευτέρα 30/7/2018 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση για τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων, στον κοινόχρηστο χώρο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων. Καλούνται όλοι και όλες που υπέγραψαν και έδωσαν τα στοιχεία τους στην παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού στις 28/4/2018 στο ΚΠΕ Κρεστένων, όλοι και όλες που υπέγραψαν για μέλη στην 1η συνάντηση του Ιουλίου του 2018, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δημιουργία, στη δράση και στην υποστήριξη του Ιστορικού Νοσοκομείου της περιοχής μας να έρθουν στη συνάντηση, στην οποία θα αποφασιστούν:

  1. Η 5μελής ομάδα εγγραφών του Συλλόγου.
  2. Η διαδικασία για τη 5μελή διοικούσα επιτροπή από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου που θα επιλύσουν τις νομικές και φορολογικές διαδικασίες μετά την Ιδρυτική συνάντηση και θα οδηγήσει μετά το πέρας των διαδικασιών της έναρξης επίσημης λειτουργίας του Συλλόγου στην 1η Γενική Συνέλευση.
  3. Τα απαραίτητα βήματα για την ιδρυτική συνάντηση του Συλλόγου στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2018.
  4. Προτάσεις επί του προτεινόμενου καταστατικού που έχει δημοσιοποιηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Νοσοκομείου.
  5. Άλλες προτάσεις που έχουν προταθεί για το Σύλλογο.

Σας προτρέπουμε να μπείτε στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου να διαβάσετε το καταστατικό που προτείνεται να είναι η βάση για το καταστατικό του Συλλόγου.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Κρεστένων

Ιωάννης Χουζούρης