Δηλώσεις  ιδιωτικού ιατροδικαστή για το θάνατο του Άγγελου Φιλιππόπουλου

spot_img

Προτεινόμενα

Ως « πιθανότερη αιτία  του θανάτου του άτυχου Άγγελου Φιλιππόπουλου τις  αναθυμιάσεις»,  αναφέρει  ο  τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, ο οποίος  προχώρησε σε δημόσια δήλωση για τα αίτια του θανάτου του 32χρονου.

«Όχι μόνο δεν απεκλείσθη το ενδεχόμενο ο θάνατος του άτυχου εργάτη να προήλθε από αναθυμιάσεις, αλλά την παρούσα στιγμή, πριν το πέρας των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, αποτελεί την πιθανότερη αιτία» επισημαίνει ο ιατροδικαστής κ. Κωνσταντίνος Ανδρέου .

Ακόμα τόνισε ότι «προς μεγάλη μου έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι εξεδόθη δήλωση από την εργοδότρια εταιρεία του θανόντος Άγγελου Φιλιππόπουλου, σύμφωνα με την οποία, κατά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του ως άνω, οι τρεις συμμετέχοντες Ιατροδικαστές, απέκλεισαν  το ενδεχόμενο ασφυξίας, αναθυμιάσεων».

Να σημειωθεί  ότι ο κ. Ανδρέου είναι ιδιωτικός ιατροδικαστής που έχει ορίσει η οικογένειά του  32χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 22 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις  μονάδας επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα