Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Δημήτρης Βατσής: «Εκτέλεσα το πλάνο του κ. Γαλάνη»

spot_img

Μια ασυνήθιστη κατάσταση βίωσε η Νίκη Τραγανού, η οποία έμαθε λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση  με τον Πανηλειακό, ότι ο τεχνικός της Αλέξης Γαλάνης, δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο, όντας ασθενής και υποχρεωμένος να μείνει στο σπίτι. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε για το παιχνίδι τηλεοπτική εικόνα, υποχρεωτικά το κοουτσάρισμα ανήκει στον βοηθό προπονητή, Δημήτρη Βατσή.

-Ο Δημήτρης Βατσής, μιλώντας στο ilia.news, σχολίασε το παιχνίδι όπως το έζησε από τον πάγκο, με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή:

«Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή. Ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος. Αν εξαιρέσουμε το δοκάρι και το γκολ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Με δυνατές μονομαχίες. Όλα τα παιδιά έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά»

-Για το πώς διαχειρίστηκαν στη Νίκη Τραγανού την απουσία του Αλέξης Γαλάνη, ο Δημήτρης Βατσής σχολίασε:

«Το πλάνο το είχε βγάλει ο κόοουτς κατά τη διάρκεια του διαστήματος της προετοιμασίας. Εγώ απλά εκτέλεσα τις εντολές. Ο κόουτς δεν ήταν εκεί να δει.  Βεβαίως το βράδυ συζητήσαμε και του μετέφερα την εικόνα του παιχνιδιού, αφού για την εξέλιξη ενημερωνόταν διαρκώς από τους ανθρώπους της διοίκησης».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα