• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας» – Άλλα 70 ονόματα μελών της παράταξης (βίντεο)

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας» – Άλλα 70 ονόματα μελών της παράταξης (βίντεο)

Με την γνωστή παροιμία «Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε…» περιέγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος την «εικόνα» που παρουσιάζει σήμερα ο δήμος Ήλιδας, σε όλους τους τομείς! Πιστός στη δέσμευσή του ότι θα «επανέλθει» με νέα συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ήλιδα η κοινωνία μπροστά», παραχώρησε σήμερα τη δεύτερη συνέντευξη τύπου του, «καυτηριάζοντας» την επικαιρότητα αλλά και όλα τα «κακώς κείμενα» του δήμου Ήλιδας.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε ότι η «υπομονή» των κατοίκων του δήμου Ήλιδας εξαντλήθηκε. Υπομονή για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, υπομονή για τις πανεπιστημιακές σχολές, υπομονή για τη λειτουργία του διυλιστηρίου, υπομονή για την ανάπτυξη της πόλης που σήμερα «στραγγαλίζεται» από την  ανεξέλεγκτη πεζοδρόμηση. Υπομονή από τους κατοίκους των χωριών για λίγο χαλίκι στην αγροτική οδοποιία.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος απέδωσε ευθύνες για τη σημερινή «κατάντια» του δήμου Ήλιδας στην διανδρία Λυμπέρη – Χριστοδουλόπουλου τονίζοντας: «Μας κατευθύνατε  τη ζωή μας σε λάθος πορεία και δυστυχώς σας το επιτρέψαμε.  Ζούμε  στη μιζέρια, στην ανέχεια , χωρίς ποιότητα ζωής αλλά έως εδώ.

Κανείς πλέον και τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο.

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. Ένας Δήμος από τους πολίτες για τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς».

 

Άλλα 70 ονόματα μελών της παράταξής του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Στην ανακοίνωση άλλων 70 μελών της παράταξής του, από κάθε γωνιά του δήμου Ήλιδας, προχώρησε στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Ήλιδα η Κοινωνία Μπροστά» κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Σε ερώτηση ωστόσο του «Ilia.news» για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε ότι όλα τα μέλη και στελέχη του συνδυασμού είναι εν δυνάμει υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και την ίδια στιγμή… και κανένας.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι το κάθε «πόστο», υπηρεσία και θέση του δήμου θα στελεχωθούν με τα κατάλληλα πρόσωπα. Τέλος, επεσήμανε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για ανακοίνωση υποψηφίων ενώ τόνισε ότι το σύνολο του συνδυασμού θα στηριχθεί πάνω σε νέα πρόσωπα.

 

Τα ονόματα που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι:

Μπάκας Απόστολος του Κωνσταντίνου Δάφνη

Ότιμος Γεώργιος του  Νικολάου, Αμαλιάδα

Μπαλκάμος Χαράλαμπος του Παρασκευά, Αγραπιδοχώρι

Θεοδωρόπουλος Ανδρέας του Παναγιώτη, Αμαλιάδα

Κασιμάτης Γεώργιος του Ιωάννη, Αμαλιάδα

Ποντίκης Κων/νος του Πέτρου , Αμαλιάδα

Κότσιφας Ξενοφών (Φόντας) του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Διαμαντόπουλος Δημήτριος του Νικολάου, Αμαλιάδα

Τσαγρής Νικόλαος του Θεοδώρου, Ανάληψη

Κούντουρα Κων/να (Ντίνα) του Αριστείδη, Ανάληψη

Παλυβός Θεόδωρος του Ανδρέα, Ανάληψη

Παλυβός Δημήτριος του Ανδρέα, Ανάληψη

Σπυρόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Ανάληψη

Σπυρόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, Ανάληψη- Αμαλιάδα

Αγαλιώτης Ηλίας του Ευσταθίου, Αμαλιάδα

Γιαννοπούλου Βασιλεία, Καρδαμάς

Γιαννόπουλος Γεώργιος του Νικολάου, Αμαλιάδα

Μελιτσόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη,  Αμαλιάδα

Καρακωστόπουλος Αλέξιος του Βασιλείου, Αμαλιάδα

Μπιλιάνης Θεοδόσης του Γεωργίου, Χάβαρι

Χριστόπουλος Θεόδωρος του Κων/νου, Αμαλιάδα

Τσαούσης Γεώργιος του Θεοδώρου, Αμαλιάδα

Μαρκοπούλου Σταυρούλα του Θεοδώρου,  Γεράκι

Πέτρου Χρήστος του Γεωργίου, Παπακαυκά-,Αμαλιάδα

Μαλέας Παναγιώτης του Κίμωνα,  Αμαλιάδα

Λιακόπουλος Πέτρος του Ιωάννη, Σαβάλια

Κακοταρίτης Κων/νος του Ανδρέα, Αμαλιάδα

Πλέσσας Φώτιος του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Βασιλοπούλου Αγγελική του Βασιλείου , Αμαλιάδα

Σαφαρής Νικόλαος του Νικολάου, Χάβαρι

Μπατζαλή Αικατερίνη του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Γεωργακόπουλος Ευάγγελος του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Παναγιωτάρας Σταύρος του Δημητρίου, Αμαλιάδα

Παρασκεύοπουλος Δημήτριος του Σωτηρίου, Αμαλιάδα

Τσιάκος Γεώργιος του Χρήστου, Αμαλιάδα

Ζωγόπουλος Κων/νος, Αμαλιάδα

Αρβανίτης Αριστείδης του Κων/νου, Πάροδος Τσιχλέικα Αμαλιάδος

Δημητρίου Βασιλική του Αθανασίου,  Παπακαυκά -Αμαλιάδα/ Πρόεδρος Συλλόγου « ΝΕΒΕ ΡΟΜΑ»

Μπαντούνα-Βρεττού Ανδρομάχη του Γεωργίου, Οινόη

Λαβαζός Γεώργιος, Δουνέικα

Λίβανος Γεώργιος του Παναγιώτη, Αμαλιάδα

Μελιγκώνης Σωτήριος του Αθανασίου, Χάβαρι

Κίντος Κων/νος του Βασιλείου,  Αμαλιάδα

Πετρόπουλος Λεωνίδας του Κων/νου, Καλύβια

Γκελής Νικόλαος του Χαράλαμπου, Αυγείο

Μουσχής Στυλιανός του Περικλή, Αμαλιάδα

Τζαβάρα Ελένη του Νικολάου, Χάβαρι

Δημητρόπουλος Κων/νος του Ιωάννη, Βελανίδι

Αποστολόπουλος Παναγιώτης του Κων/νου, Αμαλιάδα

Θεοδωρακόπουλος Νικόλαος του Σωτηρίου, Άγιος Ιωάννης Αμαλιάδα

Μητρόπουλος Κυριάκος του Γεωργίου, Αγραπιδοχώρι

Αντωνόπουλος Κων/νος του Αντωνίου,  Αγραπιδοχώρι

Ότιμος Χρήστος του Νικολάου, Αμαλιάδα

Λάβδας Γεώργιος του Γεράσιμου , Λαβδέικα Αμαλιάδα

Ηλιόπουλος Κων/νος του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Διονυσόπουλος Νικόλαος του Ανδρέα, Αμαλιάδα

Νικολοπούλου Ιωάννα του Ζήσιμου, Αμαλιάδα

Ανδριόπουλος Ιωάννης του Θεοδώρου, Αμαλιάδα

Αρβανιτάκης Προκόπιος του Δημητρίου, Αμαλιάδα

Λαμπρόπουλος Δημήτριος του Κων/νου, Αμαλιάδα

Αγγελοπούλου Γεωργία του Διονυσίου, Αμαλιάδα

Κατέβας Βασίλειος του Κων/νου, Αμαλιάδα

Διονυσοπούλου Αριστέα του Ανδρέα, Αμαλιάδα

Κουτρουμπής Δημητριος του Ιωάννου, Χάβαρι

Ρούκας Διονύσιος του Γεωργίου, Άγιος Ιωάννης Αμαλιάδα

Χρονόπουλος Ιωάννης του Αθανασίου, Καρδαμάς

Βασιλόπουλος Δημήτριος του Κων/νου , Αμαλιάδα

Καλοπίστης Χαράλαμπος του Απόστολου, Αμαλιάδα

Δανίκας Σταύρος του Αλέξανδρου, Αμαλιάδα

Μάλλιαρης Κων/νος του Χαράλαμπου, Αμαλιάδα

Σφίχτη Δήμητρα του Ιωάννη, Αμαλιάδα

Παρασκευόπουλος Βασίλειος του Παντελή, Παλιόπολη

 

Ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης του κ. Κωνσταντόπουλου

 

«Συνδημότισσες και Συνδημότες του Δήμου Ήλιδας,

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με ιδιαίτερο σεβασμό και ειλικρινείς προθέσεις, απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας εκφράζω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συγκινητική σας ανταπόκριση και τόσο θερμή σας στήριξη. Αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή  την παράταξή μας  Ήλιδα – Η Κοινωνία Μπροστά  και εμένα προσωπικά  ως επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ήλιδας, κάτι που με τιμά βαθιά και με γεμίζει με χαρά αλλά και με μεγάλη ευθύνη απέναντι σας.

Την παράταξή μας επισήμως ιδρύσαμε την 13η Ιουνίου 2021 με στόχο την μεγάλη  ανατροπή και την εκ βάθρων αλλαγή πορείας στο Δήμο μας, που συνεπάγεται πρωτίστως και την οριστική απαλλαγή από νοσηρές μικροπολιτικές νοοτροπίες και κατεστημένα που έχουν οδηγήσει το Δήμο μας σε τέλμα.

Φιλοδοξώ και είμαι βέβαιος ότι  την παράταξή μας θα την συνδέσετε με την επανεκκίνηση, με την οικοδόμηση σε νέες βάσεις και γερά θεμέλια που θα χτίσουν ένα μέλλον για τον τόπο μας με προοπτική και αισιοδοξία.

Ένα σοφό γνωμικό λέει ότι στη ζωή  και κατ’ επέκταση και  στην Πολιτική δεν φταίνε οι άνθρωποι που μας απογοητεύουν από τις πράξεις τους και τις συμπεριφορές τους. Φταίμε και εμείς που τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία από όση μπορούν να αντέξουν.

Και στο Δήμο Ήλιδας δυστυχώς, κοιτάζοντας πίσω, από το μακρινό 1998 έως και σήμερα, βιώσαμε και βιώνουμε, όλες και όλοι μας, στην ουσία μία συγκεκριμένη δημοτική αρχή με την εναλλαγή δύο Δημάρχων, του κ. Λυμπέρη και ένα διάλειμμα με τον κ. Χριστοδουλόπουλο.

Φίλοι μεταξύ τους, συνεργάτες αλλά και συνοδοιπόροι στην πολιτική διαδρομή  τους στον Δήμο άρα και συνυπεύθυνοι για τα πεπραγμένα του Δήμου Ήλιδας όλα αυτά τα χρόνια.  Σήμερα κάνοντας ταμείο βλέπουμε τα έργα και τις ημέρες αυτής της διαδρομής να αποτυπώνονται με μελανά γράμματα καθώς η πραγματικότητα και η καθημερινότητα ξεγυμνώνει θέλοντας και μη τα πολιτικά  ψεύδη και ρίχνει τα προσωπεία.  Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συνεργάτες τους που οι ίδιοι επέλεξαν και επιλέγουν και αποτελούν  τον κεντρικό πυρήνα διοίκησης και διαχείρισης του δήμου μας.  Οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση του Δήμου μας βαραίνουν και τα πρόσωπα αυτά που απέκτησαν θεσμικούς ρόλους και θέσεις σε καίρια πόστα ευθύνης. Πολλοί δε από αυτούς κατέχουν και κατείχαν τέτοιες θέσεις επί σειρά ετών. Δεν είναι λοιπόν άμοιροι ευθυνών αλλά συνυπεύθυνοι.

Η  ζωή και  η πολιτική είναι επιλογές και από την κάθε μία και τον καθένα μας εξαρτάται τι επιλογή θα κάνει. Μια επιλογή όμως που θα σηματοδοτήσει το μέλλον μας, όπως σημάδεψε και το παρελθόν μας και όπως εγκλώβισε το παρόν μας.

Έως σήμερα από το μακρινό 1998 πρώτη επιλογή στο δημαρχιακό θώκο ήταν η επιλογή του κ. Λυμπέρη στην μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Πιθανόν να μην υπήρχαν άλλες  ισχυρές επιλογές για το δήμο Ήλιδας κατά την κρίση των συμπολιτών μας και αναγκαστικά να περιοριζόμασταν στην ίδια επιλογή προσώπων.

Σήμερα όμως για όλες και όλους, υπάρχει αυτή η άλλη επιλογή για το μέλλον του δήμου μας.

Επιλογή ευθύνης και σεβασμού. Επιλογή που πηγάζει από την  συνειδητοποίηση της κατάστασης που επικρατεί στο  Δήμο μας με αντικειμενικότητα.  Επιλογή  της παράταξής μας Ήλιδα- Η Κοινωνία Μπροστά για να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου μας .

Προσωπικά ως επικεφαλής της αλλά και στελέχη ακόμη και μέλη  της παράταξής μας  δίνουμε καθημερινά  με σεβασμό έναν έντιμο αγώνα ενημέρωσης και ανάδειξης  μέσω  καίριων  παρεμβάσεων των μείζονος σημασίας ζητημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μας, αλλά και προσφοράς όπου και με οποιοδήποτε τρόπο  μπορούμε και καλούμαστε να συνεισφέρουμε χωρίς προεκλογικές υποσχέσεις αλλά με πράξεις.  Κυρίως όμως  ακούγοντας τον κάθε συνδημότη μας και περπατώντας βήμα-βήμα το Δήμο μας για πραγματική ενημέρωση, διάλογο, εντοπισμό και αναζήτηση λύσεων των προβλημάτων.

Φίλες και φίλοι,

Κοιτώντας σας στα μάτια,  σας δηλώνω με εντιμότητα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό.  Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι πάντα στη ζωή μου πορεύομαι με γνώμονα  τις βασικές αρετές της δημοκρατίας.  Αλήθεια, πολιτικό θάρρος, ήθος, συνέπεια, σεβασμός   και πάνω σε αυτές τις αρετές οικοδόμησα και την νέα μας παράταξη Ήλιδα -Η κοινωνία  μπροστά.

Ζητώ από όλους σας να πάψετε να ζείτε με την ανοχή πρακτικών και νοοτροπιών που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Σε αυτό τον τόπο που γεννηθήκαμε δυστυχώς μάθαμε να ζούμε με την λέξη  υπομονή  σε σωρεία ζητημάτων.

Υπομονή από το 2007 ότι θα ανοίξει νέα Πτέρυγα στο νοσοκομείο μας με σύγχρονα χειρουργεία.. που έγινε παραμύθι της Χαλιμάς των δημάρχων έως και σήμερα και πρωτίστως του κ. Λυμπέρη που του κόσμησε πολλές φορές τον  πολιτικό του λόγο με ωραίες  παχιές και κούφιες υποσχέσεις για να συζητάμε σήμερα το 2021 για ένα νοσοκομείο …. στην εντατική.

Υπομονή για τη λειτουργία πανεπιστημιακών σχολών στο Δήμο Ήλιδας αλλά τελικά σήμερα το 2021 επικρατούν μόνο οι εμμονές και η κοροϊδία του κ. Λυμπέρη  απέναντι στη πραγματικότητα.

Υπομονή για τη λειτουργία ενός διυλιστηρίου εκατομμυρίων ευρώ που ακόμη  και σήμερα το 2021 δαπανώνται εκατομμύρια για αστοχίες μελετών στο Φράγμα και όλος ο δήμος δεν έχει νερό. Και όμως για αυτές τις μελέτες ούτε ζητήθηκαν τα χρήματα πίσω ούτε είδαμε κάποιον να σηκώνει με υπευθυνότητα το πολιτικό βάρος των ευθυνών.

Υπομονή για την ανάπτυξη της πόλης μας της Αμαλιάδας και αντί αυτού σήμερα το 2021 ζούμε σε ένα κέντρο με ένα δήθεν βιοκλιματικό πάρκο της συμφοράς αξίας όμως εκατομμυρίων ευρώ και ενώ μας λείπουν άλλες πολύ βασικές υποδομές ξαφνικά βιώνουμε έναν απίστευτο « στραγγαλισμό» της πόλης μας με την ανεξέλεγκτη πεζοδρόμηση εκατομμυρίων ευρώ και πάλι.

Υπομονή από  τους κατοίκους των χωριών ενόψει του χειμώνα και της έναρξης της ελαιοκομικής  περιόδου που παρακαλούν για λίγο  χαλίκι και καθαρισμό της αγροτικής  οδοποιίας.   Και μέσα σε όλα αυτά  σήμερα το 2021 ο Δήμος Ήλιδας βρίσκεται εδώ κι  ένα χρόνο χωρίς διοίκηση η υπηρεσία ακινήτων, όπου ανήκει και η διαχείριση στο νταμάρι  στη Δαφνιώτισσα.  Με λίγα λόγια και απλά: Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε…

Υπομονή, Υπομονή,  Υπομονή !!!!.

Όταν τα λόγια σου, οι υποσχέσεις σου και οι δεσμεύσεις σου διαφέρουν από τις πράξεις σου, ο  λόγος σου δεν έχει πλέον καμία αξία κ. Δήμαρχε Γιάννη Λυμπέρη και πρώην Δήμαρχε Χρήστο Χριστοδουλόπουλε και κύριοι με τους θεσμικούς  ρόλους της Δημοτικής Αρχής, πρώην και νυν.

Μας κατευθύνατε  τη ζωή μας σε λάθος πορεία και δυστυχώς σας το επιτρέψαμε.  Ζούμε  στη μιζέρια, στην ανέχεια , χωρίς ποιότητα ζωής αλλά έως εδώ.

Κανείς πλέον και τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο.

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. Ένας Δήμος από τους πολίτες για τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Πιστεύω κι επιδιώκω από ψυχής με πραγματική αγάπη για τον τόπο μας  και για αυτό το λόγο  αποφάσισα να ηγηθώ της νέας Δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ  ΜΠΡΟΣΤΆ  και να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, να οικοδομήσω σχέση εμπιστοσύνης δημοτικής αρχής  και πολιτών  και αυτό θα επιτευχθεί.  Δεσμεύομαι ότι θα υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων.

Καλώ τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά να προβληματιστεί  και να αναζητήσει την ουσία  της φράσης «Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει  ο ίδιος», όπως είχε πει ο Νικόλαος Πλαστήρας.

Σας προσκαλώ και σας προκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας και να δώσουμε μια γροθιά στην ανοχή και την μιζέρια.

Σας καλώ να συστρατευτείτε  μαζί μας  στη δημοτική μας παράταξη ως μέλη  και  όλοι μαζί να παλέψουμε για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Ήλιδας.

Είναι στο χέρι μας  να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.  Έχουμε  το ζήλο, τη δύναμη, τις γνώσεις,  την  ενέργεια και την θέληση  για να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε για τον τόπο μας. Δημιουργούμε  το αύριο με όραμα, με αλήθεια και πράξεις βάζοντας φρένο στην απαξίωση που μας κρατάει τόσο πίσω.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημοσίως  όλα τα νέα εγγεγραμμένα στελέχη και μέλη της παράταξής μας από άκρη σε άκρη του Δήμου μας που μας τιμούν με την συμμετοχή τους και μας αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους».

Τη συνέντευξη τύπου συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Πλευριάς, ο οποίος ανάγνωσε επιστολής στήριξης στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο από υψηλά και σημαίνοντα πρόσωπα, ενώ… φοβερό ενδιαφέρον είχαν και οι ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου.

 

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Με τις τιμές του ελαιόλαδου στα ύψη, ξεκίνησαν οι κλοπές – Επιστρατεύουν security οι παραγωγοί!

Δυτική Ελλάδα: Ασφαλίζουν δέντρα και καρπό ελιάς μετά τα κρούσματα κλοπής – Συνελήφθησαν τρία άτομα Επιστρατεύουν εταιρείες security, προσλαμβάνουν φύλακες …

Δεν κλείνει η Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας

Τέλος στις όποιες συζητήσεις για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας βάζει ο αρμόδιος τομέας του Υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με επιβεβαιωμένες …

Νέο σύστημα αξιολόγησης για την αυτοδιοίκηση – Με βαθμολογία τα χρήματα σε Περιφέρειες-Δήμους

Ένα νέο σύστημα λεπτομερούς αξιολόγησης της τοπικής αυτοδιοίκησης πάνω σε 12 σημεία – κλειδιά θα εφαρμόσει το προσεχές διάστημα η …

Ράλι εξώσεων πραγματοποιούνται σε ακίνητα της Καινούργιας Εθνικής οδός Πατρών- Πύργου

Απόφαση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα. Οι κάτοχοι ιδιοκτησιών καλούνται να τις παραδώσουν στον εργολάβο …

Δ.Ο.Π.Π.: Μεταφορά στο Πάρκο Ξυστρή των εκδηλώσεων της Κυριακής για τη φωταγώγηση του δένδρου

Δ.Ο.Π.Π.: Μεταφορά στο Πάρκο Ξυστρή των εκδηλώσεων της Κυριακής για τη φωταγώγηση του δένδρου Εξαιτίας των καιρικών-θερμοκρασιακών συνθηκών (καθώς και …

Χρ. Χριστοδουλόπουλος: «Εκτός λειτουργίας εδώ και μία εβδομάδα ο Βιολογικός της Αμαλιάδας…

Χρ. Χριστοδουλόπουλος: «Εκτός λειτουργίας εδώ και μία εβδομάδα ο Βιολογικός της Αμαλιάδας και ουδείς δεν ενδιαφέρεται για την αποκατάσταση της …

  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας» – Άλλα 70 ονόματα μελών της παράταξης (βίντεο)

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας» – Άλλα 70 ονόματα μελών της παράταξης (βίντεο)

Με την γνωστή παροιμία «Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε…» περιέγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος την «εικόνα» που παρουσιάζει σήμερα ο δήμος Ήλιδας, σε όλους τους τομείς! Πιστός στη δέσμευσή του ότι θα «επανέλθει» με νέα συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ήλιδα η κοινωνία μπροστά», παραχώρησε σήμερα τη δεύτερη συνέντευξη τύπου του, «καυτηριάζοντας» την επικαιρότητα αλλά και όλα τα «κακώς κείμενα» του δήμου Ήλιδας.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε ότι η «υπομονή» των κατοίκων του δήμου Ήλιδας εξαντλήθηκε. Υπομονή για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, υπομονή για τις πανεπιστημιακές σχολές, υπομονή για τη λειτουργία του διυλιστηρίου, υπομονή για την ανάπτυξη της πόλης που σήμερα «στραγγαλίζεται» από την  ανεξέλεγκτη πεζοδρόμηση. Υπομονή από τους κατοίκους των χωριών για λίγο χαλίκι στην αγροτική οδοποιία.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος απέδωσε ευθύνες για τη σημερινή «κατάντια» του δήμου Ήλιδας στην διανδρία Λυμπέρη – Χριστοδουλόπουλου τονίζοντας: «Μας κατευθύνατε  τη ζωή μας σε λάθος πορεία και δυστυχώς σας το επιτρέψαμε.  Ζούμε  στη μιζέρια, στην ανέχεια , χωρίς ποιότητα ζωής αλλά έως εδώ.

Κανείς πλέον και τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο.

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. Ένας Δήμος από τους πολίτες για τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς».

 

Άλλα 70 ονόματα μελών της παράταξής του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Στην ανακοίνωση άλλων 70 μελών της παράταξής του, από κάθε γωνιά του δήμου Ήλιδας, προχώρησε στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Ήλιδα η Κοινωνία Μπροστά» κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Σε ερώτηση ωστόσο του «Ilia.news» για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε ότι όλα τα μέλη και στελέχη του συνδυασμού είναι εν δυνάμει υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και την ίδια στιγμή… και κανένας.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι το κάθε «πόστο», υπηρεσία και θέση του δήμου θα στελεχωθούν με τα κατάλληλα πρόσωπα. Τέλος, επεσήμανε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για ανακοίνωση υποψηφίων ενώ τόνισε ότι το σύνολο του συνδυασμού θα στηριχθεί πάνω σε νέα πρόσωπα.

 

Τα ονόματα που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι:

Μπάκας Απόστολος του Κωνσταντίνου Δάφνη

Ότιμος Γεώργιος του  Νικολάου, Αμαλιάδα

Μπαλκάμος Χαράλαμπος του Παρασκευά, Αγραπιδοχώρι

Θεοδωρόπουλος Ανδρέας του Παναγιώτη, Αμαλιάδα

Κασιμάτης Γεώργιος του Ιωάννη, Αμαλιάδα

Ποντίκης Κων/νος του Πέτρου , Αμαλιάδα

Κότσιφας Ξενοφών (Φόντας) του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Διαμαντόπουλος Δημήτριος του Νικολάου, Αμαλιάδα

Τσαγρής Νικόλαος του Θεοδώρου, Ανάληψη

Κούντουρα Κων/να (Ντίνα) του Αριστείδη, Ανάληψη

Παλυβός Θεόδωρος του Ανδρέα, Ανάληψη

Παλυβός Δημήτριος του Ανδρέα, Ανάληψη

Σπυρόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Ανάληψη

Σπυρόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, Ανάληψη- Αμαλιάδα

Αγαλιώτης Ηλίας του Ευσταθίου, Αμαλιάδα

Γιαννοπούλου Βασιλεία, Καρδαμάς

Γιαννόπουλος Γεώργιος του Νικολάου, Αμαλιάδα

Μελιτσόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη,  Αμαλιάδα

Καρακωστόπουλος Αλέξιος του Βασιλείου, Αμαλιάδα

Μπιλιάνης Θεοδόσης του Γεωργίου, Χάβαρι

Χριστόπουλος Θεόδωρος του Κων/νου, Αμαλιάδα

Τσαούσης Γεώργιος του Θεοδώρου, Αμαλιάδα

Μαρκοπούλου Σταυρούλα του Θεοδώρου,  Γεράκι

Πέτρου Χρήστος του Γεωργίου, Παπακαυκά-,Αμαλιάδα

Μαλέας Παναγιώτης του Κίμωνα,  Αμαλιάδα

Λιακόπουλος Πέτρος του Ιωάννη, Σαβάλια

Κακοταρίτης Κων/νος του Ανδρέα, Αμαλιάδα

Πλέσσας Φώτιος του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Βασιλοπούλου Αγγελική του Βασιλείου , Αμαλιάδα

Σαφαρής Νικόλαος του Νικολάου, Χάβαρι

Μπατζαλή Αικατερίνη του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Γεωργακόπουλος Ευάγγελος του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Παναγιωτάρας Σταύρος του Δημητρίου, Αμαλιάδα

Παρασκεύοπουλος Δημήτριος του Σωτηρίου, Αμαλιάδα

Τσιάκος Γεώργιος του Χρήστου, Αμαλιάδα

Ζωγόπουλος Κων/νος, Αμαλιάδα

Αρβανίτης Αριστείδης του Κων/νου, Πάροδος Τσιχλέικα Αμαλιάδος

Δημητρίου Βασιλική του Αθανασίου,  Παπακαυκά -Αμαλιάδα/ Πρόεδρος Συλλόγου « ΝΕΒΕ ΡΟΜΑ»

Μπαντούνα-Βρεττού Ανδρομάχη του Γεωργίου, Οινόη

Λαβαζός Γεώργιος, Δουνέικα

Λίβανος Γεώργιος του Παναγιώτη, Αμαλιάδα

Μελιγκώνης Σωτήριος του Αθανασίου, Χάβαρι

Κίντος Κων/νος του Βασιλείου,  Αμαλιάδα

Πετρόπουλος Λεωνίδας του Κων/νου, Καλύβια

Γκελής Νικόλαος του Χαράλαμπου, Αυγείο

Μουσχής Στυλιανός του Περικλή, Αμαλιάδα

Τζαβάρα Ελένη του Νικολάου, Χάβαρι

Δημητρόπουλος Κων/νος του Ιωάννη, Βελανίδι

Αποστολόπουλος Παναγιώτης του Κων/νου, Αμαλιάδα

Θεοδωρακόπουλος Νικόλαος του Σωτηρίου, Άγιος Ιωάννης Αμαλιάδα

Μητρόπουλος Κυριάκος του Γεωργίου, Αγραπιδοχώρι

Αντωνόπουλος Κων/νος του Αντωνίου,  Αγραπιδοχώρι

Ότιμος Χρήστος του Νικολάου, Αμαλιάδα

Λάβδας Γεώργιος του Γεράσιμου , Λαβδέικα Αμαλιάδα

Ηλιόπουλος Κων/νος του Γεωργίου, Αμαλιάδα

Διονυσόπουλος Νικόλαος του Ανδρέα, Αμαλιάδα

Νικολοπούλου Ιωάννα του Ζήσιμου, Αμαλιάδα

Ανδριόπουλος Ιωάννης του Θεοδώρου, Αμαλιάδα

Αρβανιτάκης Προκόπιος του Δημητρίου, Αμαλιάδα

Λαμπρόπουλος Δημήτριος του Κων/νου, Αμαλιάδα

Αγγελοπούλου Γεωργία του Διονυσίου, Αμαλιάδα

Κατέβας Βασίλειος του Κων/νου, Αμαλιάδα

Διονυσοπούλου Αριστέα του Ανδρέα, Αμαλιάδα

Κουτρουμπής Δημητριος του Ιωάννου, Χάβαρι

Ρούκας Διονύσιος του Γεωργίου, Άγιος Ιωάννης Αμαλιάδα

Χρονόπουλος Ιωάννης του Αθανασίου, Καρδαμάς

Βασιλόπουλος Δημήτριος του Κων/νου , Αμαλιάδα

Καλοπίστης Χαράλαμπος του Απόστολου, Αμαλιάδα

Δανίκας Σταύρος του Αλέξανδρου, Αμαλιάδα

Μάλλιαρης Κων/νος του Χαράλαμπου, Αμαλιάδα

Σφίχτη Δήμητρα του Ιωάννη, Αμαλιάδα

Παρασκευόπουλος Βασίλειος του Παντελή, Παλιόπολη

 

Ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης του κ. Κωνσταντόπουλου

 

«Συνδημότισσες και Συνδημότες του Δήμου Ήλιδας,

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με ιδιαίτερο σεβασμό και ειλικρινείς προθέσεις, απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας εκφράζω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συγκινητική σας ανταπόκριση και τόσο θερμή σας στήριξη. Αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή  την παράταξή μας  Ήλιδα – Η Κοινωνία Μπροστά  και εμένα προσωπικά  ως επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ήλιδας, κάτι που με τιμά βαθιά και με γεμίζει με χαρά αλλά και με μεγάλη ευθύνη απέναντι σας.

Την παράταξή μας επισήμως ιδρύσαμε την 13η Ιουνίου 2021 με στόχο την μεγάλη  ανατροπή και την εκ βάθρων αλλαγή πορείας στο Δήμο μας, που συνεπάγεται πρωτίστως και την οριστική απαλλαγή από νοσηρές μικροπολιτικές νοοτροπίες και κατεστημένα που έχουν οδηγήσει το Δήμο μας σε τέλμα.

Φιλοδοξώ και είμαι βέβαιος ότι  την παράταξή μας θα την συνδέσετε με την επανεκκίνηση, με την οικοδόμηση σε νέες βάσεις και γερά θεμέλια που θα χτίσουν ένα μέλλον για τον τόπο μας με προοπτική και αισιοδοξία.

Ένα σοφό γνωμικό λέει ότι στη ζωή  και κατ’ επέκταση και  στην Πολιτική δεν φταίνε οι άνθρωποι που μας απογοητεύουν από τις πράξεις τους και τις συμπεριφορές τους. Φταίμε και εμείς που τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία από όση μπορούν να αντέξουν.

Και στο Δήμο Ήλιδας δυστυχώς, κοιτάζοντας πίσω, από το μακρινό 1998 έως και σήμερα, βιώσαμε και βιώνουμε, όλες και όλοι μας, στην ουσία μία συγκεκριμένη δημοτική αρχή με την εναλλαγή δύο Δημάρχων, του κ. Λυμπέρη και ένα διάλειμμα με τον κ. Χριστοδουλόπουλο.

Φίλοι μεταξύ τους, συνεργάτες αλλά και συνοδοιπόροι στην πολιτική διαδρομή  τους στον Δήμο άρα και συνυπεύθυνοι για τα πεπραγμένα του Δήμου Ήλιδας όλα αυτά τα χρόνια.  Σήμερα κάνοντας ταμείο βλέπουμε τα έργα και τις ημέρες αυτής της διαδρομής να αποτυπώνονται με μελανά γράμματα καθώς η πραγματικότητα και η καθημερινότητα ξεγυμνώνει θέλοντας και μη τα πολιτικά  ψεύδη και ρίχνει τα προσωπεία.  Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συνεργάτες τους που οι ίδιοι επέλεξαν και επιλέγουν και αποτελούν  τον κεντρικό πυρήνα διοίκησης και διαχείρισης του δήμου μας.  Οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση του Δήμου μας βαραίνουν και τα πρόσωπα αυτά που απέκτησαν θεσμικούς ρόλους και θέσεις σε καίρια πόστα ευθύνης. Πολλοί δε από αυτούς κατέχουν και κατείχαν τέτοιες θέσεις επί σειρά ετών. Δεν είναι λοιπόν άμοιροι ευθυνών αλλά συνυπεύθυνοι.

Η  ζωή και  η πολιτική είναι επιλογές και από την κάθε μία και τον καθένα μας εξαρτάται τι επιλογή θα κάνει. Μια επιλογή όμως που θα σηματοδοτήσει το μέλλον μας, όπως σημάδεψε και το παρελθόν μας και όπως εγκλώβισε το παρόν μας.

Έως σήμερα από το μακρινό 1998 πρώτη επιλογή στο δημαρχιακό θώκο ήταν η επιλογή του κ. Λυμπέρη στην μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Πιθανόν να μην υπήρχαν άλλες  ισχυρές επιλογές για το δήμο Ήλιδας κατά την κρίση των συμπολιτών μας και αναγκαστικά να περιοριζόμασταν στην ίδια επιλογή προσώπων.

Σήμερα όμως για όλες και όλους, υπάρχει αυτή η άλλη επιλογή για το μέλλον του δήμου μας.

Επιλογή ευθύνης και σεβασμού. Επιλογή που πηγάζει από την  συνειδητοποίηση της κατάστασης που επικρατεί στο  Δήμο μας με αντικειμενικότητα.  Επιλογή  της παράταξής μας Ήλιδα- Η Κοινωνία Μπροστά για να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου μας .

Προσωπικά ως επικεφαλής της αλλά και στελέχη ακόμη και μέλη  της παράταξής μας  δίνουμε καθημερινά  με σεβασμό έναν έντιμο αγώνα ενημέρωσης και ανάδειξης  μέσω  καίριων  παρεμβάσεων των μείζονος σημασίας ζητημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μας, αλλά και προσφοράς όπου και με οποιοδήποτε τρόπο  μπορούμε και καλούμαστε να συνεισφέρουμε χωρίς προεκλογικές υποσχέσεις αλλά με πράξεις.  Κυρίως όμως  ακούγοντας τον κάθε συνδημότη μας και περπατώντας βήμα-βήμα το Δήμο μας για πραγματική ενημέρωση, διάλογο, εντοπισμό και αναζήτηση λύσεων των προβλημάτων.

Φίλες και φίλοι,

Κοιτώντας σας στα μάτια,  σας δηλώνω με εντιμότητα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό.  Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι πάντα στη ζωή μου πορεύομαι με γνώμονα  τις βασικές αρετές της δημοκρατίας.  Αλήθεια, πολιτικό θάρρος, ήθος, συνέπεια, σεβασμός   και πάνω σε αυτές τις αρετές οικοδόμησα και την νέα μας παράταξη Ήλιδα -Η κοινωνία  μπροστά.

Ζητώ από όλους σας να πάψετε να ζείτε με την ανοχή πρακτικών και νοοτροπιών που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Σε αυτό τον τόπο που γεννηθήκαμε δυστυχώς μάθαμε να ζούμε με την λέξη  υπομονή  σε σωρεία ζητημάτων.

Υπομονή από το 2007 ότι θα ανοίξει νέα Πτέρυγα στο νοσοκομείο μας με σύγχρονα χειρουργεία.. που έγινε παραμύθι της Χαλιμάς των δημάρχων έως και σήμερα και πρωτίστως του κ. Λυμπέρη που του κόσμησε πολλές φορές τον  πολιτικό του λόγο με ωραίες  παχιές και κούφιες υποσχέσεις για να συζητάμε σήμερα το 2021 για ένα νοσοκομείο …. στην εντατική.

Υπομονή για τη λειτουργία πανεπιστημιακών σχολών στο Δήμο Ήλιδας αλλά τελικά σήμερα το 2021 επικρατούν μόνο οι εμμονές και η κοροϊδία του κ. Λυμπέρη  απέναντι στη πραγματικότητα.

Υπομονή για τη λειτουργία ενός διυλιστηρίου εκατομμυρίων ευρώ που ακόμη  και σήμερα το 2021 δαπανώνται εκατομμύρια για αστοχίες μελετών στο Φράγμα και όλος ο δήμος δεν έχει νερό. Και όμως για αυτές τις μελέτες ούτε ζητήθηκαν τα χρήματα πίσω ούτε είδαμε κάποιον να σηκώνει με υπευθυνότητα το πολιτικό βάρος των ευθυνών.

Υπομονή για την ανάπτυξη της πόλης μας της Αμαλιάδας και αντί αυτού σήμερα το 2021 ζούμε σε ένα κέντρο με ένα δήθεν βιοκλιματικό πάρκο της συμφοράς αξίας όμως εκατομμυρίων ευρώ και ενώ μας λείπουν άλλες πολύ βασικές υποδομές ξαφνικά βιώνουμε έναν απίστευτο « στραγγαλισμό» της πόλης μας με την ανεξέλεγκτη πεζοδρόμηση εκατομμυρίων ευρώ και πάλι.

Υπομονή από  τους κατοίκους των χωριών ενόψει του χειμώνα και της έναρξης της ελαιοκομικής  περιόδου που παρακαλούν για λίγο  χαλίκι και καθαρισμό της αγροτικής  οδοποιίας.   Και μέσα σε όλα αυτά  σήμερα το 2021 ο Δήμος Ήλιδας βρίσκεται εδώ κι  ένα χρόνο χωρίς διοίκηση η υπηρεσία ακινήτων, όπου ανήκει και η διαχείριση στο νταμάρι  στη Δαφνιώτισσα.  Με λίγα λόγια και απλά: Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε…

Υπομονή, Υπομονή,  Υπομονή !!!!.

Όταν τα λόγια σου, οι υποσχέσεις σου και οι δεσμεύσεις σου διαφέρουν από τις πράξεις σου, ο  λόγος σου δεν έχει πλέον καμία αξία κ. Δήμαρχε Γιάννη Λυμπέρη και πρώην Δήμαρχε Χρήστο Χριστοδουλόπουλε και κύριοι με τους θεσμικούς  ρόλους της Δημοτικής Αρχής, πρώην και νυν.

Μας κατευθύνατε  τη ζωή μας σε λάθος πορεία και δυστυχώς σας το επιτρέψαμε.  Ζούμε  στη μιζέρια, στην ανέχεια , χωρίς ποιότητα ζωής αλλά έως εδώ.

Κανείς πλέον και τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο.

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη  αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας. Ένας Δήμος από τους πολίτες για τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Πιστεύω κι επιδιώκω από ψυχής με πραγματική αγάπη για τον τόπο μας  και για αυτό το λόγο  αποφάσισα να ηγηθώ της νέας Δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ  ΜΠΡΟΣΤΆ  και να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, να οικοδομήσω σχέση εμπιστοσύνης δημοτικής αρχής  και πολιτών  και αυτό θα επιτευχθεί.  Δεσμεύομαι ότι θα υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων.

Καλώ τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά να προβληματιστεί  και να αναζητήσει την ουσία  της φράσης «Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει  ο ίδιος», όπως είχε πει ο Νικόλαος Πλαστήρας.

Σας προσκαλώ και σας προκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας και να δώσουμε μια γροθιά στην ανοχή και την μιζέρια.

Σας καλώ να συστρατευτείτε  μαζί μας  στη δημοτική μας παράταξη ως μέλη  και  όλοι μαζί να παλέψουμε για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Ήλιδας.

Είναι στο χέρι μας  να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.  Έχουμε  το ζήλο, τη δύναμη, τις γνώσεις,  την  ενέργεια και την θέληση  για να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε για τον τόπο μας. Δημιουργούμε  το αύριο με όραμα, με αλήθεια και πράξεις βάζοντας φρένο στην απαξίωση που μας κρατάει τόσο πίσω.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημοσίως  όλα τα νέα εγγεγραμμένα στελέχη και μέλη της παράταξής μας από άκρη σε άκρη του Δήμου μας που μας τιμούν με την συμμετοχή τους και μας αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους».

Τη συνέντευξη τύπου συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Πλευριάς, ο οποίος ανάγνωσε επιστολής στήριξης στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο από υψηλά και σημαίνοντα πρόσωπα, ενώ… φοβερό ενδιαφέρον είχαν και οι ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου.

 

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Με τις τιμές του ελαιόλαδου στα ύψη, ξεκίνησαν οι κλοπές – Επιστρατεύουν security οι παραγωγοί!

Δυτική Ελλάδα: Ασφαλίζουν δέντρα και καρπό ελιάς μετά τα κρούσματα κλοπής – Συνελήφθησαν τρία άτομα Επιστρατεύουν εταιρείες security, προσλαμβάνουν φύλακες …

Ράλι εξώσεων πραγματοποιούνται σε ακίνητα της Καινούργιας Εθνικής οδός Πατρών- Πύργου

Απόφαση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα. Οι κάτοχοι ιδιοκτησιών καλούνται να τις παραδώσουν στον εργολάβο …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων