Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Ανησυχώ ιδιαίτερα τι επιδιώκεται και τι θα συμβεί με την πολιτική ζωή στη Χώρα»

spot_img

Προτεινόμενα

Όταν η Ελλάδα και οι πολίτες έχουν έλλειμμα χρόνου σίγουρα οι πολιτικές συζητήσεις, ενημερώσεις,θέσεις και απόψεις ποτέ δεν με άφηναν αδιάφορο πόσο μάλλον σήμερα όπου η καθημερινή πολιτική ατζέντα τα έχει όλα.. αλαζονεία, πολιτικό θράσος, πολιτικό ψέμα, πολιτική ασυδοσία, «ερπετά» αναρρίχησης ακόμη και φελλούς που βλέπουν χώρο και χρόνο για να αναδειχθούν εκμεταλλεύοντας αδυναμίες… πολιτικών στελεχών. Και να θες δεν σε αφήνουν να αγιάσεις με όσα ενημερώνεσαι, ακούς και βλέπεις στην πολιτική ζωή του τόπου..
Θα ήθελα όμως να τονίσω στους πολιτικούς φίλους που η τύχη τους και η πολιτική συγκυρία τους ανέδειξε σε κομματικές θέσεις αποφάσεων είτε επιλογών προσώπων πολιτικών θέσεων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως δε να «κατεβάσουν τη μύτη» και να είναι απλοί και ταπεινοί.
Η άσκηση πολιτικής στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει απορροφήσει και αφανίσει πολλούς που απόκτησαν αλαζονεία ύφος και στυλ Μέγα Ναπολέοντα. Αξιοκρατία σεβασμός, αναγνώριση, διάλογος.
Να τους θυμίσω όταν σκάβεις το λάκκο άλλων στην πολιτική συνήθως πρώτος που πέφτει μέσα είσαι εσύ.
Ο κόσμος σε ανεβάζει ψηλά για να σε ρίξει και ο θόρυβος να είναι μεγάλος για να το ευχαριστηθεί.
Σε ένα πολιτικό φορέα η πολιτικό κόμμα δεν υπάρχουν οι εκλεκτοί , οι ηλίθιοι και οι μόνιμοι εργάτες.
Η εποχή και η ανοχή άλλαξε.
Υπάρχουν μόνο πολιτικά στελέχη ισονομίας και σεβασμού.
Ο λαός, η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη από την αλήθεια, το σεβασμό και την πραγματική Ελπίδα από μία πολιτική δύναμη. Την αναγνώριση και επιλογή νέων πολιτικών προσώπων που έχουν έργο, βιογραφικό, προσφορά στην κοινωνία , αναγνώριση από την κοινωνία, μεράκι για δουλειά.
Και όχι πάλι από δήθεν πολιτικούς σωτήρες , αλεξιπτωτιστές πολιτικής φιλοδοξίας ,άγνωστους ανθρώπους, ανύπαρκτους στις τοπικές κοινωνίες που η μόνη τους ύπαρξη είναι ο κολλητός….. που τους προωθεί.
Ανησυχώ ιδιαίτερα τι επιδιώκεται και τι θα συμβεί με την πολιτική ζωή στη Χώρα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα