Τετάρτη, 20 Απριλίου, 2022
15 C
Pýrgos

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Διακρίσεις και διαχωρισμοί ανήκουν στο παρελθόν – Οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι

spot_img

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ  ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

 

Η Αμαλιάδα πόλη του Νίκου Μπελογιάννη πόλη όλων των δημοτών χωρίς διακρίσεις.

 

Με αφορμή σχόλιο που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο και την αναφορά στην πόλη του Μπελογιάννη που κάποιος ή κάποιοι εν έτη 2022 θέλουν να συνδέουν με τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές εξελίξεις στο Δήμο Ήλιδας – για δήθεν δημιουργία νέας παράταξης κέντρου ή κεντροαριστεράς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος προχώρησε σε μια χαρακτηριστική δήλωση επισημαίνοντας :

«Δυστυχώς σήμερα σε μια κοινωνία που ζούμε όλοι, πρέπει να αποδεχόμαστε και αυτούς που κάνουν λόγο για τέτοιες περιπτώσεις. Ο Νίκος Μπελογιάννης ήταν ένας αγωνιστής της χώρας μας και η αναγνώριση του ηρωισμού του και ο σεβασμός μας είναι δεδομένος, πιστεύω από κάθε κάτοικο αυτού του τόπου.

Είναι τουλάχιστον άστοχο και επιεικώς απαράδεκτο να μπαίνουν τέτοια θέματα διαχωρισμού στην κοινωνία μας όπως οι απόψεις σχετικά με το ποιος είναι δεξιός, αριστερός, κεντρώος, κεντροαριστερός κλπ για να διοικήσει την πόλη του Μπελογιάννη….

Θέλω να τονίσω με κάθε τρόπο ότι ως πολίτης του Δήμου Ήλιδας, ως συμπολίτης του Νίκου Μπελογιάννη, αλλά και ως Δήμαρχος δεν θα επιτρέψω να βρίσκεται σε τέτοιο κατάντημα με εικόνες ντροπής η πλατεία Μπελογιάννη στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Δεν θα επιτρέψω άλλο να ….  Κρύβουν από τους πολίτες και τους επισκέπτες στο Δήμο μας, την πλατεία του Νίκου Μπελογιάννη και την Μόνιμη Έκθεση  που λειτουργεί για τον αγωνιστή του τόπου μας.

Ούτε μια ταμπέλα δεν υπάρχει πουθενά  για να πληροφορεί την ύπαρξη αυτού του χώρου. Ούτε καν η παρουσία του κτιρίου ΔΕΝ σε προσελκύει για να δεις ότι είναι η Έκθεση για το Νίκο Μπελογιάννη. Ποιός άραγε γνωρίζει που είναι στην Αμαλιάδα ;

Με όλο το σεβασμό προς αυτούς που θέτουν τέτοιου είδους διλήμματα θα τους υπενθυμίσω ότι μετά από 30 χρόνια που η πόλη της Αμαλιάδας δεν διοικείται από δεξιό ιδού πώς έχει καταντήσει σήμερα !

Ως επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, επιδιώκω να είμαστε όλες και όλοι οι συνδημότες μου ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Και έτσι να προχωρήσουμε με αγάπη και ζήλο διαμορφώνοντας το όραμά μας για την ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στον Δήμο μας !!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα