34.5 C
Pýrgos
Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος : Η αιχμηρή απάντηση στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Γιώργο Μπακέλα

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

«Σε λίγο κύριε Μπακέλα θα σας λέμε και ευχαριστώ για τα αυτονόητα», δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ» αναφορικά με την ύπαρξη και λειτουργία εξοπλισμένου ιατρείου στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε : «Υπάρχουν  υποχρεώσεις και ευθύνες, που απορρέουν από τις θεσμικές θέσεις που κατέχετε στο Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα, Πρόεδρε του «ΗΛΕΙΟΥ» κύριε Μπακέλα;

Παρακολούθησα με απορία το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τίτλο : «Γιώργος Μπακέλας : Τον τελευταίο χρόνο διαθέτουμε εξοπ0λισμένο ιατρείο στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας». Είναι φανερό πως η Δημοτική Αρχή μας εμπαίζει, κοροϊδεύει τον κόσμο και ασκεί μικροπολιτική ακόμα και για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το ιατρείο που απαιτείται να υπάρχει σε όλα τα Αθλητικά Κέντρα και βέβαια στο δικό μας, της Αμαλιάδας.

Μας ζητάει ο κ. Μπακέλας, ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» που είναι και γιατρός – χειρούργος του Γ.N. Αμαλιάδας, λίγο ως πολύ, να τους χειροκροτήσουμε και στη συνέχεια να τους … βραβεύσουμε που ευτυχώς φροντίζουν για εμάς τους πολίτες … και έχουν εξοπλισμένο ιατρείο στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Αγαπητέ κύριε πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Μπακέλα, Δήμαρχε κύριε Γιάννη Λυμπέρη, και κύριοι της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι οι πολίτες το 2019 σας έδωσαν με την ψήφο τους της δυνατότητα να ασκείτε διοίκηση στο Δήμο προς όφελος τους και παράλληλα να αναλάβετε τη διαχείριση του Δήμου με ότι αυτό συνεπάγεται…

Από τα καθήκοντά σας απορρέουν και αυτονόητες υποχρεώσεις. Καλό το «τουπέ» της εξουσίας ο αυταρχισμός και η αλαζονεία αλλά υπάρχει πάντα, εάν δεν γνωρίζετε ή δεν σας έχουν ενημερώσει και η «παράβαση καθήκοντος» αλλά πάνω από όλα το γεγονός ότι οι πολίτες είναι οι υπέρτατοι κριτές του έργου της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.

Παρακολουθώ επί χρόνια τη λειτουργία, τα πρόσωπα και τη δράση του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ» που πραγματικά έχει μετατραπεί, με αποκλειστική σας ευθύνη στη «μεγαλύτερη πληγή» για τον Δήμο Ήλιδας. Απλά να σας θυμίσω πως σήμερα οι οφειλές που έχει μόνο στη ΔΕΗ ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ και δυστυχώς δεν βλέπουμε τρόπο να «κλείσει» αυτή η «πληγή». Αυτό που με βεβαιότητα διακρίνουμε όλοι στον Δήμο Ήλιδας, είναι ότι υπάρχει «καπνός» και όπως γνωρίζεται «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Απαιτείται λοιπόν έλεγχος προς πάσα κατεύθυνση και από το 2014 έως τώρα εγώ προσωπικά συλλέγω στοιχεία για τη δράση και την οικονομική διαχείριση του συγκεκριμένου Ν.Π.Δ.Δ.

Όσον αφορά κύριε Πρόεδρε του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ» τη φωτογραφία στο δημοσίευμα, αυτό είναι ένδειξη λαϊκισμού και άκρατης μικροπολιτικής. Σε ότι αφορά τα όσα είπατε για το «εξοπλισμένο ιατρείο του Αθλητικού Κέντρου της Αμαλιάδας» να σας ενημερώσω ότι είναι υποχρέωσή σας και σεβασμός προς τους αθλητές τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις. Δεν σας χρωστάμε, ως πολίτες τίποτε.

Ως πολίτης αλλά και ως υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας μπορώ να το δηλώσω ότι η ύπαρξη ενός εξοπλισμένου ιατρείου στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, είναι σωστή ενέργεια μπροστά στην «μαυρίλα» του Δήμου που παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος. Τουλάχιστον σε μια περίπτωση συμβάντος θα υπάρχει ελπίδα.

 

Και κάτι τελευταίο. Το απόγευμα του Σαββάτου βρισκόμουν στο Αθλητικό Κέντρο και όπως με ενημέρωσαν και διαπίστωσα, κρατάτε το γήπεδο κλειστό. Δηλαδή απαγορεύεται από τους πολίτες την άθληση στο χώρο του γηπέδου τα Σαββατοκύριακα. Υπάρχει εξήγηση για αυτή σας την απόφαση κύριε Μπακέλα ή απλά στο πλαίσιο της ιδιότητας σας ως πρόεδρος είπατε να «κλείσετε το χώρο»; Μια απάντηση κύριε Μπακέλα δικαιούμαστε όλοι…»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα