Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε μεγάλη εκδήλωση 19 Δεκέμβρη στον Πύργο!

spot_img

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε μεγάλη εκδήλωση στον Πύργο

Με τόλμη και ενότητα προτείνει αλλαγή πορείας στο Νομό

Η αγάπη για το τόπο του, η αγωνία για ένα καλύτερο αύριο και η διαπίστωση πως αυτή η κατρακύλα του Νομού Ηλείας στους δείκτες ανάπτυξης πρέπει επιτέλους να σταματήσει, χαρακτηρίζουν τη δεκαετή πορεία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου σε όλες τις μέχρι σήμερα δράσεις του. Ο γνωστός δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας και πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ., δεν επαναπαύεται στη προσφορά που μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει για το τόπο του, η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι και μικρής σημασίας, αλλά διαρκώς με βασικά εφόδια την επιστημονική του κατάρτιση και τις ικανότητες του, αναζητά τρόπους υποστήριξης των βασικών πυλώνων ανάπτυξης του Νομού μας. Με βάση αυτή την πεποίθηση, τη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και ώρα 18.00, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Ηλεία: η ανάπτυξη από σύνθημα πράξη».

Σε αυτή την εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ίδιος, πλαισιωμένος από σπουδαίες προσωπικότητες της οικονομίας και του πολιτισμού. Αναμένεται να τεθούν στο προσκήνιο όλοι οι αναπτυξιακοί άξονες του Νομού Ηλείας, όχι με τη χρήση του ξύλινου πολιτικού λόγου, αλλά με θέσεις, με προτάσεις ουσίας και κυρίως με εφαρμόσιμες πολιτικές και μετρήσιμα αποτελέσματα. Η επιλογή του χώρου αναδεικνύει και την επιθυμία του κ. Κωνσταντόπουλου να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό, χωρίς κομματικές ταυτότητες ή άλλου είδους περιορισμών, γιατί βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η αγάπη όλων για την Ηλεία. Δεν είναι λίγες οι φορές που τονίζει ότι για να πάει καλύτερα ο τόπος μας, πρέπει η ομοψυχία και οι κοινοί αγώνες να είναι το ζητούμενο όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά.  Απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις ηλικίες, από όλες τις περιοχές του Ν. Ηλείας να δώσουν δυναμικό παρόν συμμετοχής, όχι για να κερδίσει κάτι ο ίδιος πολιτικά, αλλά γιατί όλο αυτό θα αποτελέσει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας ότι κάτι καλύτερο πρόκειται να γίνει.

Άλλωστε και ο ίδιος με την ανησυχία που τον διακρίνει για αυτό το καλύτερο μέλλον, επισκέπτεται συχνότατα όλο το Νομό, για να έχει ιδία αντίληψη για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και να μπορεί να προτείνει λύσεις με τεκμηριωμένη ανάλυση εφαρμογής. Αυτή είναι και η στόχευση της εκδήλωσης της 19ης Δεκεμβρίου στο συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας, προτάσεις για την Ηλεία που όλοι επιθυμούν, προτάσεις και επισημάνσεις που θα προκύψουν από τη συμμετοχή όλων σε αυτή την εκδήλωση και όχι να αποτελέσουν το παθητικό ακροατήριο που απλώς  ακούει και θα χειροκροτεί. Ήρθε η ώρα για καινοτόμες δράσεις, όχι μόνο στη σύλληψη, αλλά και στην εφαρμογή τους. Τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και οι συνεργάτες του, ευελπιστούν σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή πορείας στο Νομό μας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα