Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Συνάντηση με τη Σάκη Κυπραίου

spot_img

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:

ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ – ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ…

Μια ζωή μαζί!

Συνάντηση με τη Σάκη Κυπραίου

Δντρια του Πολ. Γραφείου Πρωθυπουργού!

Μια σταθερή, αταλάντευτη στο πέρασμα των χρόνων φιλία,αγάπη, αλληλοεκτίμηση και σχέση αμοιβαίου σεβασμού που ξεκινά από τις αρχές του ’90 μεταξύ της κας Σάκης Κυπραίου και του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, παραμένει και σήμερα το «δυνατό σημείο» των δύο προσώπων.

Η κα Κυπραίου αποτελεί για τη Ν.Δ., σύμβολο αναγνώρισης και σεβασμού! Η Διευθύντρια του Γραφείου επί δεκαετίες, του αειμνήστου Προέδρου της παράταξης, πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι το χαρακτηριστικό της δύναμης στην πολιτική ζωή του τόπου. Παραμένει δε στις επάλξεις,με τα καθήκοντα της Δντριας και στο Πολιτικό Γραφείο του νυν Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως και στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος η Σάκη Κυπραίου είναι για τον ίδιο η δεύτερη μητέρα του καθώς όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζει, απευθύνεται σε αυτήν και ζητά την άποψή της, ακούγοντας την οποιαδήποτε συμβουλή της.

«Είναι η ”αρχόντισσα της πολιτικής” και μόνο αγάπη, σεβασμό και αναγνώριση τρέφω για το πρόσωπό της, επί 30 έτη που είμαστε μαζί. Θέλω να της εκφράσω και ένα μεγάλω ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” γιατί πάντα ήταν και είναι δίπλα μου, ως ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου!», τόνισε με έμφαση ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Χθες, βρέθηκε με τη ιδιότητα του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας και επίσημα πλέον στο γραφείο της κας Κυπραίου, ενημερώνοντάς την για αυτή την απόφαση καθοδόν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συζήτησαν για πολύ ώρα σχετικά με τον Δήμο Ήλιδας, για τα βήματα που θα κάνει μέχρι τις εκλογές αλλά και για το μέλλον του συγκεκριμένου Δήμου μετεκλογικά, όπως το έχει σχεδιάσει και οραματίζεαι ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ- Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, έλαβε την ευχή, την προτροπή ενός καλού αγώνα και τη στήριξη της κας Κυπραίου. Και αναμφίβολα δεν θα μπορούσε να συνέβαινε κάτι διαφορετικό από αυτό…

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Συνάντηση με τη Σάκη Κυπραίου

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα