Δημήτρης Κωνσταντόπουλος… το ισχυρό χαρτί της ΝΔ στον Νομό Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

Η πολύχρονη και συνεχόμενη παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, από διάφορες θέσεις ευθύνης στο Νομό Ηλείας, τον έχουν κατατάξει ως ένα από τα πιο «ισχυρά χαρτιά» της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας.  Εκτός από τις δράσεις του, οι οποίες εκπορεύονται από την αγάπη για τον τόπο του, η πολυετής φιλική και οικογενειακή σχέση με τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτέλεσε το ύψιστο καθήκον του να προωθήσει τις προτάσεις της φιλελεύθερης παράταξης και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προέδρου. Από τότε οι προσπάθειες του εντατικοποιήθηκαν, η επαφή με τον μέσο πολίτη έγινε κάτι παραπάνω από απλώς καθημερινή και η στρατηγική προσέγγιση του Ηλείου ψηφοφόρου επιτακτική ανάγκη για να μάθει την αλήθεια και το πρόγραμμα πνοής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ισχυρή του προσωπικότητα, η επαγγελματική και πολιτική του διαδρομή, η προσφορά του στην αυτοδιοίκηση, το κοινωνικό του έργο, αλλά κυρίως το ό,τι υποσχέθηκε το υλοποίησε, συνθέτουν μια ξεχωριστή πολιτική οντότητα με δυναμικό μέλλον. Η θερμή υποδοχή του κόσμου σε διάφορες επισκέψεις που πραγματοποιεί, αθόρυβα αλλά πολύ ουσιαστικά, η αγάπη και η εκτίμηση των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του και η αποδοχή από όλο το πολιτικό κόσμο του Νομού, από την αριστερά μέχρι τη δεξιά, δείχνουν ότι ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη πολιτική σκηνή του Νομού μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ευπρέπειά και ο δυναμισμός του, ο σεβασμός στον συνομιλητή και η βαθειά γνώση των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο μας και κυρίως την Ηλεία,  οι ηθικές αξίες και η πειθαρχία στην επίτευξη του γενικού καλού, αξίες που καλλιεργήθηκαν ως Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία, αναδεικνύουν την επιλογή του κόσμου που έχει ανάγκη από απτά αποτελέσματα και όχι από λόγια. Η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει ότι θα είναι από τις σίγουρες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας, παρότι πολλοί από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας θα τον ήθελαν υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο Ήλιδας. Άλλωστε οι παρεμβάσεις του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Ήλιδας, στα καυτά θέματα του Δήμου ίσως δίνουν το δικαίωμα στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας να θέλουν μια δυνατή υποψηφιότητα που θα σπάσει τα Πασοκικά απολιθώματα στην Αμαλιάδα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα