ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου για Γ’ Εθνική: “Το να σωθούν όλοι δεν το βρίσκω σωστό”


Την άποψή του για τους υποβιβασμούς στη Γ΄ Εθνική κατέθεσε ο Παναγιώτης Δημητρίου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ» του Βασίλη Μότση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, ερωτήθηκε για τους υποβιβασμούς και απάντησε: “Υπάρχουν 2-3 προτάσεις που θα τις καταθέσουμε. Εξετάζουμε τις όλες παραμέτρους. Να βγάλουμε την σωστή απόφαση για τις ομάδες. Το να σωθούν όλοι δεν νομίζω να γίνει, δεν το θεωρώ σωστό. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Γ’ Εθνική“.

Ως γνωστόν, οι 2-3 προτάσεις, στις οποίες αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Δημητρίου, είναι αυτές στις οποίες εδώ στο ilia.news έχουμε αναφερθεί διεξοδικά. Η πρώτη, είναι να υποβιβαστούν από τη 10η θέση και κάτω, η οποία περιλαμβάνει μια υποπρόταση, να σωθούν όσες διατηρούσαν μαθηματικές ελπίδες. Και μια άλλη πρόταση, είναι αυτή να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, πρόταση στην οποία στηρίζει και ο Πανηλειακός τις ελπίδες του για παραμονή (ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να παραμείνει με τα τωρινά δεδομένα).