Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Δημητρίου στη Γ.Σ./ΕΠΟ: «Εκλογές-μαϊμού στις ΕΠΣ» -Ζήτησε παρέμβαση της FIFA να αποκατασταθεί το θέμα

spot_img

Για εκλογές-μαϊμού στις κατά τόπους ΕΠΣ μίλησε ο προεδρεύων της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου πριν από λίγο στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, καταφερόμενος στον Νόμο τον οποίο έφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης και εφρμόζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ο Παναγιώτης Δημητρίου ανέφερε:

«Για τον Νόμο, γνωρίζουμε ότι τα θέματα που εκκρεμούν δεν έχουν επιλυθεί και μια βασική ανησυχία είναι η εγγραφή των σωματείων στο Μητρώο. Όταν ακούω ότι εκλογές γίνονται με μειονότητα των σωματείων, είναι προφανές ότι πρόκειται για ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν”.

 

Ο εκπρόσωπος τηε FIFA Λούκα Νίκολα είπε,: “Έχουμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για αυτές τις πτυχές του Νόμου, από τον Δεκέμβρη του 2020 και έχουμε ζητήσει συνάντηση με το αρμόδιο Υπουργείο. Οι προσπάθειες μας δυστυχώς ήταν μάταιες, θα συνεχίσουμε να επιμένουμε για τη συνάντηση, όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί είναι ζήτημα που πιέζει».

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, παρουσία των εκπροσώπων των FIFA/UEFA, ζήτησε την παρέμβασή τους ώστε να δοθεί λύση στο θέμα:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις παρεμβάσεις της FIFA και της UEFA απέναντι στα τρωτά σημεία του Nόμου. Έπρεπε ήδη να έχουν παρέμβει και να μην ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες να ψηφίζουν 9-10 σωματεία σε εκλογές. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, πρέπει άμεσα να παρέμβουν και να δείξουν τη δύναμη τους για να κατοχυρωθεί το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο. Μέχρι τέλος Απριλίου, πρέπει να έχουν λυθεί τα ζητήματα και να μην φτάνουμε στο σημείο να γίνονται εκλογές-μαϊμούδες. Δεν είναι εκλογές αυτές. Είναι δυνατόν να ψηφίζουν 9 σωματεία. Πρέπει να παρέμβουν άμεσα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα