Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η εκκίνηση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου είναι γεγονός…

spot_img

Από σήμερα …ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ»

Πέρασαν δεκαετίες αναμονής και μεγάλης υπομονής στην Ηλεία, για το έργο της «Πατρών-Πύργου», έργο υψίστης σημασίας και ασφάλειας για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους διερχόμενους.

Επί δεκαετίες, θρηνήσαμε εκατοντάδες συμπατριώτες μας σε ένα δρόμο που πραγματικά και δικαιολογημένα, έχει χαρακτηρισθεί ως …δρόμος-«καρμανιόλα».

Και αναμφίβολα, για την έναρξη κατασκευής του υπήρξαν κομματικές  αντιπαραθέσεις, «στημένα» …εργοτάξια κατά το παρελθόν, φωτογραφίες χωρίς αντίκρυσμα για το ίδιο έργο, αναρίθμητες υποσχέσεις και άλλες ακόμη πολιτικές αστειότητες…

Έως και σήμερα οι Ηλείοι, γινόμαστε μάρτυρες βαρύγδουπων  δηλώσεων από βουλευτές ή άλλους πολιτικούς παράγοντες που διεκδίκησαν την … πατρότητα του έργου αλλά ουδείς υπεύθυνος για λάθη και παραλήψεις.

Φθάσαμε έτσι σήμερα 31 Μαρτίου 2022 για την επίσημη έναρξη της κατασκευής του οδικού άξονα Πατρών-Πύργου. Μια προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που επικυρώνεται από τον ίδιο στο χρονικό διάστημα που είχε ορίσει.

Ως απλός πολίτης της Ηλείας, αλλά και από την θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «ΉΛΙΔΑ-Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος  Ήλιδας γνωρίζοντας (και λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος)  όλη την πορεία για το έργο, θα ήθελα να εκφράσω ένα «Μεγάλο Ευχαριστώ» στον Πρωθυπουργό μας, για την επιμονή του και  υλοποίηση της δέσμευσής του απέναντι στον Ηλειακό λαό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπ. Υποδομών και νυν Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη, γιατί επικεντρώθηκε σε αυτό το έργο και ασχολήθηκε επισταμένα.

Απαιτείται τέλος το «μεγαλοευχαριστώ» και τα συγχαρητήρια στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ» Παναγιώτη Παπανικόλα. Το δικαιούται πραγματικά, γιατί ανέλαβε από την πρώτη στιγμή και έδωσε πλήρη ετοιμότητα την δυνατότητα για άμεση έναρξη και υλοποίηση των εργασιών με υψηλό αίσθημα ευθύνης που το έκανε ουσιαστικά «προσωπικό στοίχημα».

Σήμερα λοιπόν απαιτείται ομοψυχία και ενότητα. Πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση. Είτε για επίρριψη ευθυνών είτε για διεκδίκηση πατρότητας και ενδιαφέροντα. Γι α ένα έργο που θα έπρεπε να είχε γίνει προ του 2004, έτους των Ολυμπιακών Αγώνων.

Προέχει πλέον από αύριο ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ. Και ήδη έχουν διατεθεί αρκετά εκατομμύρια προκαταβολής για να «τρέξει» το έργο και να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το ορισθέν χρονοδιάγραμμα.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα