6.8 C
Pýrgos
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο … παραπλανημένος Αντώνης Πατρινός και ο ρόλος του Γιάννη Λυμπέρη

spot_img

Αλήθεια τώρα καταλάβατε ότι … «εξαπατηθήκατε» ;;;

Με έκπληξη διάβασα πριν μερικές ημέρες την επιστολή παραίτησης του Αντώνη Πατρινού από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Την αρχική μου έκπληξη διαδέχθηκε η αγανάκτηση από τα όσα αναφέρει ο κ. Πατρινός στην επιστολή του. Και εξηγούμαι. Η οριστική απώλεια του Δημοτικού Κάμπινγκ Κουρούτας, όπως δηλώνει ο κ. Πατρινός, είναι ο βασικός λόγος της παραίτησής του, αφού όπως αναφέρει «ο πρόεδρος του σώματος δεν μπορεί να μένει επικεφαλής σε δημοτικό συμβούλιο που έχει παραπλανηθεί »!

Με λίγα λόγια ο κ Πατρινός, δηλώνει ξεκάθαρα πως ο Δήμαρχος Ήλιδας, τουλάχιστον για το θέμα του Δημοτικού Κάμπινγκ, παραπλανούσε τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και το Λαό που τον εμπιστεύτηκε.

Παραδεχόμενος την … «εξαπάτηση» ο κ. Πατρινός, θεωρείται αυτόματα συνένοχος στο «έγκλημα» αφού ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε δεν κατάφερε να το αποτρέψει, είτε να προφυλάξει τα μέλη του σώματος από ένα τόσο σοβαρό λάθος.

Στη ίδια επιστολή αναφέρει πως «η παραίτηση αυτή μπορεί να γίνει εφαλτήριο για την ανάκτηση του χώρου από το Δήμο μας». Από τότε -27 Δεκεμβρίου 2021 – έχουν περάσει αρκετές μέρες και δεν φαίνεται πως … ιδρώνει το αυτί του Γιάννη Λυμπέρη.

Δεν μας ανέφερε όμως ο κ. Πατρινός ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, ο οποίος είχε και την πλήρη ευθύνη για την οργάνωση και λειτουργία καθώς και την εισαγωγή των θεμάτων προς συζήτηση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα όσα έχουν διαδραματιστεί στο Δήμο Ήλιδας; Ο κ. Πατρινός επιτέλους δεν θα προβεί ποτέ σε αυτοκριτική που από το 2006 ως σήμερα υπηρετεί στο Δήμο Ήλιδας και δίπλα στον Γιάννη Λυμπέρη;

Ο κ. Πατρινός έφυγε και τον διαδέχθηκε ένας ακόμα… «εκφραστής της παλιάς φρουράς», ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος.

Το όλο θέμα του κάμπινγκ αφέθηκε στην άκρη με την ελπίδα του Δημάρχου να ξεχαστεί!…

Δυστυχώς για όλο το «παλιό κατεστημένο» υπάρχουμε εμείς που θα κάνουμε γνωστά τα «εγκλήματα» της…. «παλιοπαρέας» που διοικεί τον Δήμο Ήλιδας.

Μικροπολιτικές τακτικές χωρίς ουσία!

Οι … «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνώριζαν από καιρό πως ο Αντώνης Πατρινός δεν θα παρέμενε στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Μια απόφαση που είχε λάβει ο Γιάννης Λυμπέρης και βέβαια είχε ενημερώσει από νωρίς και τον άνθρωπο που τον αντικατέστησε….

Ο κ. Πατρινός γνωρίζοντας το παρασκήνιο επέλεξε να προχωρήσει σε μια … ηρωική έξοδο για να «σώσει ότι μπορεί από το πολιτικό του γόητρο». Υπέβαλε λοιπόν την παραίτησή του στο «παρά ένα» δηλαδή στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας για το 2021, μερικές ημέρες πριν τις δημαιρεσίες.

Θέλησε να φύγει για να μην τον … «φύγει» ο Γιάννης Λυμπέρης.

Εάν λοιπόν ο λόγος ήταν πως ο Δήμαρχος τον εξαπάτησε – έτσι αναφέρει στην επιστολή του – τότε το πολιτικά ορθό θα ήταν είτε να ανεξαρτητοποιηθεί είτε να παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Αντ’ αυτού, όπως ο ίδιος δηλώνει: «Θα μείνω ενεργός δημότης, ενεργός δημοτικός σύμβουλος και όσον αφορά εμένα στην παράταξη που οι πολίτες της Αμαλιάδας και των τοπικών κοινοτήτων με έταξαν». Δηλαδή θα παραμείνει ο κ. Πατρινός υπό έναν Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη που τον εξαπάτησε και κατ’ επέκταση κορόιδεψε τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους της Ήλιδας.

Τελικά η εξαπάτηση κ. Πατρινέ από ποιον προέρχεται, τόσο προς εσάς όσο και προς τον Δήμαρχο;;Τοποθετηθείτε δημόσια και συγκεκριμένα.

Οι μικροπολιτικές τακτικές κ. Πατρινέ, όχι μόνο έχουν ξεπεραστεί αλλά έχουν «πεταχτεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Μην κρύβεστε στις πολιτικές σκιές και τα παρασκήνια. Ή θα βγείτε στο φως ή μείνετε στις σκιές…

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα