Παρασκευή, 22 Απριλίου, 2022
24 C
Pýrgos

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μην διανοηθείτε να εγκαταστήσετε παρκόμετρα στην Αμαλιάδα

spot_img

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας

Μην διανοηθείτε να εγκαταστήσετε παρκόμετρα στην Αμαλιάδα

Σας τονίζω από τώρα ότι θα ξηλώσω ότι βρω με την    εντολή των συμπολιτών μου ως Δήμαρχος  και μετά θα σας στείλω και τον λογαριασμό….

«Παραλάβατε μια πόλη γεμάτη από ζωντάνια και φως !… Μια πόλη «ελεύθερη» για τους πολίτες και με μεγάλο όνομα γνωστό σε όλη την Ελλάδα και όπου υπήρχαν ομογενείς σε όλο τον κόσμο…

Και την φθάσατε σήμερα  μέσα στην ανέχεια να κινείται στο «σκοτάδι» χωρίς πια την αίγλη που είχε αλλά το χειρότερο την κάνατε πόλη παράδειγμα αποτροπής για δημότες και επισκέπτες……

Και όμως δεν έχετε κανένα δικαίωμα ούτε ασφαλώς την συναίνεση του κόσμου να την οδηγείται σε τέτοιο μαρασμό.

Κ. Δήμαρχε, ή «στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε…» Είμαστε σίγουροι ότι συμβαίνει το δεύτερο, μόνο που το τεράστιο κόστος αυτής της συμπεριφοράς το πληρώνουν οι πολίτες!

Και όπως διαπιστώνουμε πλέον  Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή με μια Αντιπολίτευση ανήμπορη να αντιδράσει τελούν σε… «τρικυμία εν κρανίω…» ρίχνοντας «φωτοβολίδες» κατά το δοκούν κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο ή καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για σοβαρά ζητήματα του τόπου που…. διαχειρίστηκαν κακήν κακώς …..

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λοιπόν ακούσαμε και αυτό: Την τοποθέτηση παρκόμετρων στην Αμαλιάδα για ελεγχόμενη στάθμευση.  Πρωτοφανής απόφαση ακόμη και ως σκέψη για περιφερειακή πόλη. Δυστυχώς τις τύχες του Δήμου διαχειρίζονται άτομα κατώτερα των περιστάσεων.

Αναρωτιέμαι πραγματικά με όλα αυτά πώς και με ποιο τρόπο εξαπάτησαν το εκλογικό σώμα αποκομίζοντας τόσους ψήφους πολλοί δε εξ αυτών επί σειρά ετών.

Είκοσι και πλέον χρόνια υπήρχαν αναφορές από νυν και πρώην Δήμαρχο με υποσχέσεις για υπόγεια πάρκινγκ κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης της πόλης, και την διευκόλυνση των πολιτών. Έπραξαν όμως τα αντίθετα και σήμερα η πραγματικότητα τους εκθέτει για τα πολιτικά τους λάθη !

 

Η… ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

 

Πρώην και νυν οι Δήμαρχοι, καταδίκασαν το κέντρο της Αμαλιάδας με άστοχες παρεμβάσεις πρόχειρων κατασκευών που τις… «βάπτισαν» αναπλάσεις!

Κάπως έτσι είχαν στο μυαλό τους την αναβάθμιση της πόλης μας αδιαφορώντας για τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στην καθημερινότητά μας ακόμη και στην ψυχική μας υγεία.

Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν συμπολίτες μας που βάζοντας μπροστά το προσωπικό τους συμφέρον χειροκροτούν και στηρίζουν πέραν λογικής, αποφάσεις που αποτελούν προϊόν αλαζονικής τακτικής και με έλλειψη σεβασμού απέναντι στην τοπική  κοινωνία.

Αντί να ομιλούν οι ίδιοι αυτοί χειροκροτητές περί «κριτή των πάντων» αναφερόμενοι στο πρόσωπό μου, θα έπρεπε να κοιταχθούν στον καθρέπτη του σπιτιού τους και να αναρωτηθούν τί στηρίζουν τόσα χρόνια για τον τόπο μας……

Θα περίμενε κανείς σε ένα δημοκρατικό Δήμο τον πρώτο λόγο να έχουν οι πολίτες και η εκάστοτε Δημοτική Αρχή να πορεύεται σε αγαστή συνεργασία μαζί τους.

Ο σημερινός Δήμαρχος όμως και η Δημοτική του Αρχή δεν έχουν τη νομιμοποίηση της κοινωνίας  Η συζήτηση  η δημόσια διαβούλευση ο διάλογος η λογική και ο σεβασμός στην ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ είναι λέξεις άγνωστες στο Δήμο Ήλιδας τις τελευταίες δεκαετίες.

Ως Δήμαρχος Ήλιδας κατόπιν εντολής των συμπολιτών μου, και ως νέα Δημοτική Αρχή το 2023 διαβεβαιώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι θα ξηλώσουμε άμεσα οτιδήποτε έχει σχέση με τα παρκόμετρα .

Υπάρχουν οι λύσεις και θα δώσουν  φως και ελπίδα στην πόλη μας με όσα θα γίνουν πράξη !»

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα