Δημοπρατήθηκαν καντίνες στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

spot_img

Προτεινόμενα

Χθες, Πέμπτη 6/7, δημοπρατήθηκαν πέντε καντίνες σε παραλιακές περιοχές του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η διαδικασία μίσθωσης έγινε από την αρμόδια επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από τον δήμο και απαρτίζεται από τον κ. Ανδρέα Μίγκο, τον Λάμπη Δημόπουλο και τον Τάκη Λαϊνα.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο στα Λεχαινά. Η διαδικασία αφορούσε καντίνες στις περιοχές του Κάστρου – Κυλλήνης και των Λεχαινών. Συγκεκριμένα, δύο στην περιοχή του Κάστρου, μια στην Μιμόζα, μία στα Λεχαινά και μια στα Κραγκαρέικα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα συνεδρίαση για τις καντίνες στην  περιοχή της Βουπρασίας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, ανέφερε ότι ο δήμος δεν έχει ευθύνη για την καθυστέρηση προκήρυξης του διαγωνισμού. Η ευθύνη βαρύνει το αρμόδιο υπουργείο που αποστέλλει με καθυστέρηση τις σχετικές αποφάσεις, κατά συνέπεια είναι αναπόφευκτη η καθυστέρηση και από τους δήμους, οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένη διαδικασία.

Τέλος, το πρόβλημα έγινε αντιληπτό φέτος από το υπουργείο, που έδωσε την δυνατότητα στους δήμους να μισθώνουν  τις καντίνες για περισσότερο από ένα έτος. Έτσι και ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μισθώνει τις καντίνες για τρία χρόνια.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα