Δημος Πηνειού: Ανακοίνωση για το θανατο του Αθανάσιου Χριστόπουλου

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Μεσίστια η Σημαία στο Δημαρχείο Πηνειού.

Απεβίωσε ο πρ. Δήμαρχος Γαστούνης Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Μεσίστια κυματίζει η γαλανόλευκη στο Δημαρχείο Πηνειού από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Γαστούνης Αθανασίου Χριστόπουλου του Δημοσθένους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πηνειού μετά την αναγγελία του θανάτου, του πρώην Δημάρχου Γαστούνης  συνήλθε το Σάββατο σε έκτακτη συνεδρίαση παρουσία του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου. Ο δήμαρχος  εξήρε την  προσωπικότητα του εκλιπόντος, τις αρετές  που τον χαρακτήριζαν, την προσφορά του στον άνθρωπο, στην κοινωνία της Γαστούνης καθώς και στην ευρύτερη περιοχή  όπως και την μακροχρόνια και  γόνιμη παρουσία του στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου.

 

Μετά  την εισήγηση του δημάρχου  και διαλογική συζήτηση και αφού εκφράσθηκαν από το Σώμα  τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αθανασίου Χριστοπούλου, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής: Να κυματίζει μεσίστια η σημαία του Δημαρχείου Πηνειού  μέχρι και την  εξόδιο ακολουθία (Κυριακή ώρα 10.30 π.μ) στην οποία θα παραστεί  ο Δήμαρχος Πηνειού.

Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί το όνομα του μεταστάντος σε οδό στην Κοινότητα Γαστούνης, ενώ μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19 θα διοργανωθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον εκλιπόντα στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα