Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση του “Ilia.news” για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, με το αποτέλεσμα να δείχνει… αλλαγή σκυτάλης και πανηγυρική επιστροφή του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στον δημαρχιακό θώκο.
Αναλυτικότερα, στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 1.672 αναγνώστες μας. με τη συμμαχία Χρήστο Χριστοδουλόπουλου και Ανδρέα Παπαδάκου να λαμβάνει 1.047 ψήφους και ποσοστό 63% και τον Γιάννη Λυμπέρη να λαμβάνει 625 ψήφους και ποσοστό 37%, ελάχιστα αυξημένο δηλαδή από το ποσοστό που έλαβε στον πρώτο γύρο.
Η επιθυμία του δήμου Ήλιδας για αλλαγή, φάνηκε εξάλλου στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο να λαμβάνει ποσοστό 27,14% και τον Ανδρέα Παπαδάκο 26,19%, έναντι του 36.59 του Γιάννη Λυμπέρη.
Λίγες ώρες απέμειναν για την εκλογική διαδικασία και την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου της Κυριακής, προκειμένου να δούμε το εάν η αλλαγή αυτή στον δήμο Ήλιδας έρθει!