Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Ο δήμαρχος Πύργου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

spot_img

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Έχοντας μαζί του, στενούς του συνεργάτες, μεταξύ των οποίων τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλο, τον γ.γ. του Δήμου Γιάννη Βαρελά, τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Καραστέργιο και τον ειδικό συνεργάτη Βασίλη Χριστακόπουλο, έκοψε μια μικρή βασιλόπιτα στο γραφείο του και μοίρασε τα πρώτα κομμάτια. Τηρώντας όλα τα μέτρα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, μια μεγάλη πρωτοχρονιάτικη πίτα περίμενε τους υπαλλήλους στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και μοιράστηκαν όλα τα υπόλοιπα κομμάτια.

Ο δήμαρχος Πύργου ευχήθηκε σε όλους τους συνεργάτες και υπαλλήλους του δήμου μια καλή και εποικοδομητική χρονιά, με υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, και γρήγορα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που έχει φέρει στη ζωή όλων η πανδημία. Τόνισε για άλλη μια φορά ότι πρωταρχικός σκοπός της δημοτική αρχής είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουν όλοι να συμβάλλουν τα μέγιστα.

Το φλουρί «έπεσε» στον ειδικό συνεργάτη δημάρχου Βασίλη Χριστακόπουλο.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα