Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο του Πύργου λόγω έργων

spot_img

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στην οδό Κολοκοτρώνη και πέριξ αυτής.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Πέμπτη 27/1 με την τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των δημοτικών οδών: Κολοκοτρώνη, Κρεστενίτη, Αγίου Νικολάου, Λετρίνων, Σισίνη, Πετραλιά και Αγίου Χαραλάμπους, λόγω της έναρξης εργασιών ανάπλασης των οδών εντός του αστικού ιστού της πόλης του Πύργου.

Η απόφαση αυτή έχει ισχύ για όλο το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών (27/1/2022 έως 6/9/2022), σύμφωνα με την μελέτη και το Θεωρημένο χρονοδιάγραμμα για την απρόσκοπτη εξέλιξη του έργου «Λειτουργική αναμόρφωση οδού Κολοκοτρώνη και παραπλεύρων οδών», προϋπολογισμού 632.000 ευρώ.

Η τμηματική διακοπή της οδικής κυκλοφορίας θα λαμβάνει χώρα ανάλογα με την φύση των εργασιών που θα εκτελούνται ανά δημοτική οδό.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα