ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΗΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Δημοτικό Αρχ. Ολυμπίας: Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Γρανάδα Ισπανίας πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA1

  • 3
    Shares

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA1, με διακριτικό τίτλο «Προώθηση της καινοτομίας στην εκπαίδευση με την χρήση των Νέων Τεχνολογιών και ενίσχυση των δεξιοτήτων στην ξένη γλώσσα, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό ταξίδι εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αρχ. Ολυμπίας, την περίοδο από 20/10/2018 έως 28/10/2018 για την παρακολούθηση σεμιναρίου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ποιοτική εκπαίδευση του γενικού μαθητικού πληθυσμού, των μαθητών με ειδικές ή μαθησιακές ανάγκες και των μεταναστών», που συμμετέχει το σχολείο για τη διετία 2017-2019.

Πιο συγκεκριμένα  το σεμινάριο έχει τίτλο “ICT for Migrants and Refugees» και προβλέπεται να καλύψει- με τις μεθόδους και τις τεχνικές που θα παρουσιαστούν στους επιμορφούμενους- τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στη σχολική μονάδα του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Ολυμπίας εξ’ αιτίας της φοίτησης παιδιών τα οποία έχουν μεταναστεύσει στη χώρα μας και χρειάζονται ιδιαίτερο και ελκυστικό τρόπο προσέγγισης κατά τα πρώτα τους βήματα στην ελληνική εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίες θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, είναι η κα Βικτωρία Βασιλοπούλου Διευθύντρια του Σχολείου και η κα Ευδοκία Δαγκλή  καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας του Σχολείου.

Το εκπαιδευτικό ταξίδι συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ε.Ε και εποπτεύεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

 

 


  • 3
    Shares