Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας: Έντονοι διαπληκτισμοί και βαριές κουβέντες (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

 Αντιδράσεις γύρω από τη λειτουργία του νέου Γυμνασίου Πηνείας

Η λειτουργία του νέου Γυμνασίου Πηνείας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, «πυροδότησε» τις αντιδράσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, το βράδυ της Τετάρτης.

Από τη μια πλευρά  στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν κάτοικοι και φορείς από την Τ.Κ. Εφύρας,  οι οποίοι ζητούν την άμεση μεταφορά των υλικών από τις λυόμενες αίθουσες  στο Σιμόπουλο στο νέο Γυμνάσιο Πηνείας και από τη άλλη γονείς από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι αντιδρούν με την εν λόγω απόφαση…

Εκ μέρους του δημάρχου Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλου εξάλλου, αναφέρθηκε ότι  δεν  είναι εφικτή η μεταφορά του σχολείου για  αντικειμενικούς λόγους, τη στιγμή που δεν ελήφθησαν υπόψη τα προβλήματα που θα προκύψουν, εκ μέρους του υπουργείου Παιδείας.

Τελικά στη συνεδρίαση που συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ αναζητήθηκε η «χρυσή τομή», δεδομένου ότι σε λίγες μόλις ημέρες ξεκινάει η νέα σχολική περίοδος…

Δεν έλειψαν οι έντονοι διαπληκτισμοί , όταν ο κ.Μπακέλας δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Λυμπέρη ,κατηγόρησε το Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον Δήμαρχο ότι έχουν «ειδική Πρακτική» να φέρνουν στο δημοτικό συμβούλιο τα σημαντικά θέματα του δήμου με πρόχειρο σχεδιασμό και την τελευταία στιγμή .

Η κ.Κοκαλιάρη με τη σειρά της επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, οπως θα δείτε και στο βίντεο, ενώ αυτός φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα