ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ένταση και αποχωρήσεις λόγω κλειστού …μικροφώνου!


Από  ένταση λόγω κλειστών …μικροφώνων συνοδεύτηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα έργα των αναπλάσεων που θα γίνουν σε Λεχαινά, Ανδραβίδα και Βάρδα.

Αρχικά  στη συνεδρίαση συζητήθηκε το θέμα της ονοματοδοσίας του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών  σε «Ηρακλής Μοσχονάς» και του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης σε «Πάρις Κατσούφης», για τους οποίους  επισημάνθηκε η σημαντική δράση των δύων σπουδαίων ανδρών από τα Λεχαινά.

Ωστόσο κατά τη συζήτησης του θέματος αυτού, το λόγο έλαβε ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ανδρ. Μίγκος, ο οποίος στην προσπάθειά του να μιλήσει αντιμετώπισε αλλεπάλληλες φορές προβλήματα από τη μη λειτουργία του μικροφώνου!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στον κ. Μίγκο ο οποίος επέρριψε ευθύνες στο προεδρείο του Δ.Σ. αναφορικά με το κλείσιμο του μικροφώνου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας , ενώ νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ανδρ. Κορομηλάς καθώς και δημοτικός σύμβουλος Νεοφ. Παπαδόπουλος…

Εξάλλου  στη συνέχεια το σώμα εξέτασε τα έργα των αναπλάσεων που αφορούν την ανάπλαση του δρόμου στη νότια είσοδο της Ανδραβίδας, την ανακατασκευή και επέκταση σε δύο κατευθύνσεις της πλακόστρωσης του οδού Καρκαβίτσα στα Λεχαινά και την εκ νέου ασφαλτόστρωση των οδών Αρχ. Ολυμπίας και Αγ. Νικολάου.