Δημόσια αντιπαράθεση Γούρμου-Φωτόπουλου

spot_img

Προτεινόμενα

Δημόσια διάσταση παίρνει  η αντιπαράθεση ανάμεσα στον τεχνικό της Βάρδας Ηλία Φωτόπουλο και τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γούρμο, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα. Ο Γούρμος, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αμφισβητεί ευθέως δημοσίευμα με βάση το οποίο ο παίκτης δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα σεζόν, καθώς πριν από μερικές μέρες, του είχε κατατεθεί επίσημη πρόταση, την οποία και ο ίδιος απέρριψε.

Η αρχική ανάρτηση του Ανδρέα Γούρμου αναφέρει:

«Σε ποιανού τα πλάνα δεν συμπεριλαμβάνομαι;;; Τεχνικού και Διοίκησης  !!! Ε ρε γέλια».

Άμεσα ο Ηλία Φωτόπουλος, μετά από μια ώρα περίπου, απάντησε σε αυτή την ανάρτηση, υπογραμμίζοντας ότι πράγματι από την πλευρά του έγινε μια συνάντηση με τον Γούρμο, του εξήγησε ότι τον ήθελε στην ομάδα, με ένα διαφορετικό ρόλο όμως, ωστόσο ο ίδιος απάντησε αρνητικά. Μάλιστα ο Φωτόπουλος το προχώρησε και παρακάτω και υπογράμμισε ότι ο Γούρμος δεν ήθελε να έχει συναγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα.

Η ανάρτηση του Ηλία Φωτόπουλου αναφέρει:

«ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΟΥΡΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΜΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΟ ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ Η’ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΟΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ».

Μια ώρα μετά, ο Ανδρέας Γούρμος ανάρτησε την απάντησή του σε αυτό, χρησιμοποιώντας δημοσίευμα με βάση το οποίο ο Ανδρέας Γούρμος δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Ηλία Φωτόπουλου.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Αυτά προς απάντηση !Είχα μάθει στα εύκολα και τώρα στα δύσκολα κάνω την κότα;;; Ουδέν σχόλιο και περεταίρω συνέχεια!!».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Με την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, ο Ηλίας Φωτόπουλος, σκόπευε να ανανεώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και γι΄αυτό το λόγο, εισηγήθηκε την απόκτηση του Αλέξανδρου Μελετίδη. Αυτό δεν σήμαινε ότι ο Ανδρέας Γούρμος δεν ήταν στα πλάνα του. Ήταν στα πλάνα, με τη διαφοροποίηση ότι σκόπευε να του κάνει ανάλογη διαχείριση στο χρόνο συμμετοχής και να μην βασίσει τα πλάνα του πάνω σε αυτόν. Και έτσι έγινε μια συνάντηση των δυο, συζητώντας το θέμα αυτό. Ο Ανδρέας Γούρμος, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟ Βάρδας και έτσι χθες το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο Γούρμος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Βάρδας.

Το ilia.news πάντως, αποκλειστικά είχε με πρόσφατο δημοσίευμά του, αποκαλύψει την επίσημη πρόταση του ΠΑΟ Βάρδας για ανανέωση στις 17 Ιουλίου, πρόταση την οποία φαίνεται ότι δεν αμφισβητεί καμία πλευρά:

https://ilia.news/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-%ce%b4%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%ce%b3%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%bf/

Το τι ειπώθηκε επακριβώς ανάμεσά τους και ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους δεν συνεχίζει ο Γούρμος, αν δηλαδή δεν τον κάλυπτε οικονομικά η πρόταση ή δεν αποδέχεται τον νέο ρόλο στον οποίο τον ήθελε ο προπονητής, είναι κάτι το οποίο μόνο οι τρεις πλευρές που κουβέντιασαν, το γνωρίζουν.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα