ΗΛΙΔΑΣ

Διήμερη εκδρομή στη Άνδρο από τον Πεζοπορικό Όμιλο Αμαλιάδας


Διήμερη εκδρομή στην Άνδρο θα πραγματοποιήσει ο Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας στις 30/09 & 01/10 2017. Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:
1η Ημέρα: Αναχώρηση ώρα 02.30′ από τα ΕΛΤΑ στην Αμαλιάδα για το λιμάνι της Ραφήνας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο για Άνδρο στις 07.25′. Άφιξη στο λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο στις 09.25′. Περνώντας από την τουριστική παραλία στο Μπατσί θα έρθουμε στην πανέμορφη πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ανάπαυση και αναχώρηση για την Αγία Ειρήνη για να θαυμάσουμε τη θέα προς τη Χώρα. Βραδινός περίπατος στον κεντρικό πεζόδρομο της Χώρας όπου θα θαυμάσουμε τα νεοκλασικά κτίρια που την χαρακτηρίζουν και το άγαλμα του αφανούς ναύτη. Βραδινή έξοδος, προαιρετικά και διανυκτέρευση.
2η Ημέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο της οικογένειας Γουλανδρή. Αναχώρηση για το Συνέτι, Κόρθι, Παλαιόπολη και άφιξη στο Κυπρί για φαγητό. Στη συνέχεια άφιξη στο Γαύριο και χρόνος ελεύθερος για αναμνηστικά ψώνια. Επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα στις 15.55′ και άφιξη στις 17.55′. Επιστροφή στην Αμαλιάδα με ενδιάμεση στάση ώρα 22.30′ περίπου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974991206