Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Διαδικτυακή Ορκωμοσία Φοιτητών στο Τμήμα Μουσειολογίας

spot_img

Μια ακόμη τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 11.00 π..μ. με τη συμμετοχή 83 αποφοίτων του πρώην τμήματος ΔΟΕΠ & ΤΜ (ΠΛΗ.ΜΜΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του COVID 19 που έχει επιβληθεί, η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του τμήματος έγινε διαδικτυακά, παρουσία της απερχόμενης Προέδρου του τμήματος Μουσειολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών της κας Ζαφειροπούλου-Μακρυγέννη Αναστασίας και του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Μουσειολογίας κ. Παναγιωτόπουλου Γιώργου. Η διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας του τμήματος Μουσειολογίας. Τον όρκο της καθομολόγησης διάβασε ο πρώτος σε βαθμολογία του πτυχίου κ. Καραλής Νικόλαος.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγω συνθηκών αλλά και του γεγονότος ότι ήταν η τελευταία ορκωμοσία για την καθηγήτρια και Πρόεδρο του τμήματος Μουσειολογίας κ. Ζαφειροπούλου-Μακρυγέννη Αναστασία λόγω συνταξιοδότησης.  Η πρόεδρος κ. Ζαφειοπούλου συνεχάρη τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλό ταξίδι στη γνώση, στη δουλειά και στη ζωή, με αγάπη για τον άνθρωπο και την επιστήμη .

Ο κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος, συνεχάρη και αυτός με τη σειρά τους  πτυχιούχους για την επιτυχία τους, τους παρότρυνε να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στην επιστήμη και τον άνθρωπο με ήθος, ανθρωπιά και αγάπη. Τόνισε δε, τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες ολοκληρώθηκαν οι σπουδές των τελευταίων ετών, επισημαίνοντας ότι αυτό, καθιστά την επιτυχία τους ακόμη μεγαλύτερη. Επίσης, τόνισε την ανάγκη η κυβέρνηση να επανεξετάσει το ζήτημα της λειτουργίας του τμήματος Μουσειολογίας στον Πύργο, με πιθανό εμπλουτισμό του γνωστικού αντικειμένου του από το πεδίο των πολιτιστικών σπουδών.

Τέλος ευχήθηκε ξανά, καλή σταδιοδρομία στους πτυχιούχους, με υγεία και δύναμη να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα