ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαιτησία: Γιατί η Ηλεία δεν ψήφισε τη μετατροπή της ΟΔΠΕ σε Ένωση

  • 10
    Shares

Με μια γραπτή επιστολή του, ο Πρόεδρος του ΣΔΠΗ Σπύρος Βασιλείου, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε χθες Κυριακή στη Γενική Συνέλευση της ΟΔΠΕ, την τροποποίηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, η οποία μετατρέπεται σε Ένωση, ώστε να γίνει μέλος της ΕΠΟ. Ουσιαστικά, επρόκειτο για εναρμόνιση του καταστατικού με εκείνο της ΕΠΟ, καθώς ο μοναδικός τρόπος να εισέλθει μια Ένωση στα μέλη της ΕΠΟ, είναι να αναγνωρίσει την αποκλειστική αρμοδιότητα της ΕΠΟ σε θέματα διοίκησης, οργάνωσης και δικαιοδοσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επιστολή του Σπύρου Βασιλείου:

Ήμουν και παραμένω τής άποψης της Ανεξάρτητης Διαιτησίας. Ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας στη Γενική Συνέλευση τής ΟΔΠΕ μου είπαν να ψηφίσω την τροποποίηση του καταστατικού της, χωρίς να το έχω διαβάσει εγώ και τό συμβούλιο μου και να μπορω να καταθέσουμε τις απόψεις μας .
Τό γεγονός αυτό από μόνο του είναι πέρα για πέρα ασέβεια προς ένα Σύνδεσμο που μέτρα 51 χρόνια προσφοράς στο Ηλειακο Ποδόσφαιρο και την Ελληνική Διαιτησία. Θελω το ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία χέρι χέρι νά βαδίζουν μαζί για την αναβάθμιση όλων. Θέλω να είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του καθενός μας μέσα στον κοινό χώρο για τον οποίο έχουμε κάνει αγώνες. Θέλω οι διαιτητές να απολαύσουν τούς κόπους τους στο σπίτι τους. Η θέση μου είναι κάθε Σύνδεσμος ένα εκλογικό τμήμα και να ψηφίζουν ΌΛΟΙ την ίδια μέρα και ώρα στην Ελλάδα . Έτσι θά υπάρχει συμμετοχή και αντικειμενική διαδικασία. Ήμουν και παραμένω της άποψης της Ανεξάρτητης Διαιτησίας. 
Υ. Γ Παρέλαβα κράτος και θα παραδώσω κράτος !!
Τά λόγια του Τάσου Παπαδόπουλου όταν τού είπαν ότι πρέπει να υπογράψει την διάλυση της κυπριακής Δημοκρατίας.
Σπυρίδων Φ Βασιλείου
Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας“.


  • 10
    Shares