ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαιτησία: Εγκαταλείπει την ενεργό δράση ο Πέτρος Μποσινάκης


Μια καριέρα αρκετών χρόνων στα γήπεδα και τη διαιτησία, έλαβε τέλος. Ο Πέτρος Μποσινάκης, μια από τις πιο ξεχωριστές και διακριτικές παρουσίες στον χώρο της ηλειακής διαιτησίας, η οποία ξεχώρισε για το ήθος της, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Με μια λιτή του δημόσια ανάρτηση, έκανε γνωστή την απόφασή του αυτή:

«Και κάπου εδώ το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το 2004 και λέγεται διαιτησία έφτασε στο τέλος του!!! Θέλω να πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον ΣΔΠ/ΗΛΕΙΑΣ, το σπίτι όλων των Ηλείων διαιτητών, που μου έκανε την τιμή να με ονομάσει διαιτητή ποδοσφαίρου Ηλείας και να με κάνει μέλος του!!! Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στις εκάστοτε ΕΔ.ΕΠΣ/ΗΛΕΙΑΣ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους τους φίλους και συναδέλφους διαιτητές εν ενεργεία και μη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!!! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στην οικογένειά μου που ήταν πάντοτε δίπλα μου!!! Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, για τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που υπήρξε μεταξύ μας!!! Επίσης , θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη από ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, ομάδες, αν με κάποια απόφασή μου, άθελά μου, μπορεί να τους αδίκησα. Το ταξίδι αυτό είχε ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες στιγμές…θα κρατήσω μόνο τις ευχάριστες, τις γνωριμίες και τους φίλους που απέκτησα!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

ΥΓ. Τέλος θα μου επιτρέψετε να πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε δύο εξαίρετους φίλους και συναδέλφους που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, μας βλέπουν όμως και μας ακούν από εκεί ψηλά που είναι, τον Γιώργο Κυριαζή και τον Γιώργο Τσιομήτα. Ο Θεός ας αναπαύει τις ψυχές τους εν ειρήνη».