Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Διαιτησία: Με “άριστα” επιστρέφει η ηλειακή τριπλέτα από την Κεφαλονιά-Το βίντεο της “επίμαχης” φάσης

spot_img

Ήταν μέχρι τελευταία στιγμή, το φαβορί να σφυρίξει το ηλειακό ντέρμπι ανάμεσα στον Αίαντα και τον Παμβουπρασιακό. Ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος και οι συνεργάτες του, βοηθούς διαιτητές, Λιάπη και Κορδά από την Ηλεία, ορίστηκαν τελικά από την ΚΕΔ στο ματς της Κεφαλονιάς ανάμεσα στον Παλληξουριακό και την Αχαϊκή. 

Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Τσάκαλης ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε αυτή τη βδομάδα να αγωνιστεί σε κάποιο ματς, είχαμε σαν αποτέλεσμα στο μεν ντέρμπι της Ηλείας να οριστεί ο Μεσσήνιος Ρέκκας, στο δε ματς Παλληξουριακού-Αχαϊκής, να οριστεί ο μοναδικός εκπρόσωπος από όμορο νομό που είχε απομείνει (δεν μπορούσε να οριστεί Αχαιός), δηλαδή ο Ρηγόπουλος και οι συνεργάτες του.

Η ηλειακή τριπλέτα, απέσπασε τα θετικά σχόλια από τις τοπικές ανταποκρίσεις, άσχετα αν οι γηπεδούχοι είχαν κάποια παράπονα. Ο Ρηγόπουλος δεν έκανε καθόλου… οικονομία στις καθυστερήσεις, πράγμα που έδειξε σαφή πρόθεση να μην χαθεί ούτε δευτερόλεπτο παιχνιδιού. Εξάλλου, ο απόλυτος χρονομέτρης σε ένα παιχνίδι, είναι ο διαιτητής, ο οποίος διαπίστωσε ότι χάθηκε αρκετός χρόνος μετά το γκολ των γηπεδούχων και τους έξαλλους πανηυρισμούς.

Η φάση ωστόσο στην οποία το βίντεο “παγώνει” και αυτή για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο Παλληξουριακός, είναι στις αρχές της επανάληψης, όταν και ζητάει πέναλτι, σε χέρι αμυνόμενου της Αχαϊκής. Όπως φαίνεται από το βίντεο, το όποιο χέρι, βρίσκεται σε φυσιολογική θέση και δεν αποτελεί κάποια προέκταση του κορμού, συνεπώς και ορθά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Πέρα από τον διαιτητή, καλές κριτικές απέσπασαν και οι δυο βοηθοί διαιτητές.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα