ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακοφώτης: «Θα κοστολογήσουμε το πρωτόκολλο, θα ζητήσουμε και στήριξη της UEFA για τη Γ΄ Εθνική» (vid)


«Αν τα περιφερειακά νοσοκομεία, οι Δήμοι, οι Περιφέρειες, δώσουν μια οικονομική στήριξη, τότε μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο της επανεκκίνησης. Αν επίσης η επιτροπή μας πει ότι είναι αποδεκτό το rapid test, το οποίο γίνεται σε όλη την Ελλάδα, να πάνε τα σωματεία να τα κάνουν δωρεάν, θα είναι ευχής έργο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς στην ΕΠΟ, θα κοστολογήσουμε το πρωτόκολλο και θα ζητήσουμε μια οικονομική ενίσχυση από την UEFA».

Αυτά ανέφερε ο Παναγιώτης Διακοφώτης σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Αθλητική Δευτέρα» στο porosfcTV,  λίγο πριν πάει στην τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Γ΄ Εθνικής.  Το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, παραδέχθηκε ότι αν δεν υπάρξει οικονομική στήριξη και από την Πολιτεία, όπως συμβαίνει και σε άλλα κράτη, δεν μπορεί να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα και θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, καθώς τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής, δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά.

Ο κ. Διακοφώτης, έκανε και μια αποκάλυψη. Ότι τον Οκτώβριο, ΕΠΟ, Πολιτεία και επαγγελματικές ενώσεις, είχαν μια συζήτηση για τη διάρθρωση των πρωταθλημάτων, μια διάρθρωση όμως, η οποία για να υλοποιηθεί, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η Γ΄ Εθνική.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Παναγιώτη Διακοφώτη: