Διαμαρτυρία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

«Μετά από παράπονα που δεχτήκαμε από συναδέλφους τα οποία είχαν να κάνουν   με  διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας  σχετικά   με συνάδελφο  μας που θα αποσπόταν σε νησί της παραμεθορίου ζώνης της χώρας μας και εν συνεχεία με νέα διαταγή που έφτασε στην διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας την 29/07/2019 ως προς το ορθόν της προηγούμενης, όριζε ότι θα αποσπαστεί στον ίδιο τόπο το ίδιο χρονικό διάστημα έτερος συνάδερφος μας, εξίσου μέλος της Ένωσης μας και όχι αυτός ,θέλουμε να πούμε τα εξής:

Είναι γνωστό σε όλους μας και αποδεκτό, ότι αρκετοί αστυνομικοί προσπαθούν και επιθυμούν να συμμετάσχουν σαν ενισχυτική δύναμη στις περιοχές που υπάρχουν οι μεταναστευτικές ροές καθότι καταφέρνουν, κάνοντας πολύ συντηρητική διαβίωση,  να αποταμιεύσουν ένα μικρό αλλά πολύτιμο στις μέρες μας χρηματικό ποσό. Δυστυχώς όμως όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αυτομάτως γίνονται συνειρμοί που δεν τιμούν την Ελληνική Αστυνομία, ενώ δημιουργείται κακό προηγούμενο με αντιπαραθέσεις μεταξύ του προσωπικού.

Πιστεύουμε πως οι συνάδελφοι   που  θεωρούν πως υπήρξαν  “θύματα”  της άσχημης κατάστασης που υφίσταται στις περιπτώσεις των αποσπάσεων θα πρέπει  να αποκατασταθούν  με τις αμέσως επόμενες διαταγές αποσπάσεων  κατά σειρά προτεραιότητας  ,καθώς πρέπει να προτιμούνται αυτοί που δεν έχουν πάει ποτέ ή αυτοί που έχουν πάει λιγότερες φορές. Επίσης  ζητάμε να υπάρξει  δημοσιοποίηση των αιτούντων για απόσπαση  αλλά και ο σύννομος τρόπος διαλογής του προσωπικού. Καθότι εμείς σαν Ένωση δεν γνωρίζουμε τους αιτούντες , ούτε και τον προηγούμενο χρόνο που ο καθένας τους έχει αποσπαστεί  καθώς δεν υπάρχει συνολική ενημέρωση  προς το σωματείο μας.

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε εδώ και θα παρεμβαίνουμε σε οτιδήποτε βλάπτει τα δικαιώματα των μελών μας με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι αφήνοντας υπονοούμενα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα