ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ


O Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενημερώνει τους πολίτες – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι στα πλαίσια του  Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ που υλοποιούν η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους – ωφελούμενους του.

Η διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου-μαναβική-κρέας) για 700  νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στο Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης  θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 26-11-2019  ώρες  10:00-14.00  στο  ΑΕΘΛΙΟΝ  κλειστό γυμναστήριο Ανδραβίδας – Λεχαινών    για   Ανδραβίδα  –  Λεχαινά  –  Κυλλήνη.   Για την Βάρδα η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27-11-2019 ώρες 10:00 – 14:00 σε ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Βάρδας  .

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ. Για την παραλαβή των τροφίμων από άλλο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση.

Υπεύθυνη διανομής Πολυξένη Μπιτούνη.