Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Διαφορά φιλοσοφίας η αιτία του “διαζυγίου” Φωτόπουλου-Κυπαρισσίας

spot_img

Ανακοίνωσε στη διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας την παραίτησή του την Παρασκευή και πρακτικά από την επομένη, η ομάδα της Τριφυλλίας βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ηλίας Φωτόπουλος, αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, με τους λόγους να μην έχουν γίνει επισήμως γνωστοί μέχρι τώρα τουλάχιστον από καμία πλευρά. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, η αιτία της αποχώρησης ήταν η διαφορετική προσέγγιση στα μεταγραφικά θέματα.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος, είχε ζητήσει ενίσχυση της ομάδας με δυο ποδοσφαιριστές τουλάχιστον. Ενίσχυση ωστόσο η οποία δεν φαινόταν να έρχεται, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δηλώσει παραίτηση, λέγοντάς τους ότι αφού δεν γίνεται ενίσχυση, καλό θα ήταν να “ελαφρώσει” ο σύλλογος από το συμβόλαιό του. Πολύ χαρακτηριστικά φέρεται να είπε: “Δεν έρχομαι από τη Βάρδα στην Κυπαρισσία για να βγω δεύτερος”. Μαζί με τον Ηλία Φωτόπουλο, παρελθόν θα αποτελέσει και ο συνεργάτης του, προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κουτσούμπας.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα