ΗΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Διαψεύδει δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας


Με επιστολή του ο Σχολικός Διευθυντής Αθανάσιος Κατσίμπελης, αναφέρει ότι η σημερινή δήλωση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πατρίς» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της ίδιας εφημερίδας,  και αποδίδεται στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Χρήστο Δημακόπουλο ο οποίος φέρεται να δηλώνει πως : «Είχαμε ενημερώσει τον Διευθυντή για τη διακοπή του δρομολογίου» αναφερόμενος στην χθεσινή εγκληματική απροειδοποίητη μη πραγματοποίηση σχολικού δρομολογίου που άφησε εκτεθειμένους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά και του Νηπιαγωγείου Σκουροχωρίου είναι απόλυτα ΨΕΥΔΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ.

Επιφυλασσόμενος κάθε νόμιμου δικαιώματος μου και κατά παντός υπευθύνου για την προσβολή δια του τύπου προς το πρόσωπό μου και την επαγγελματική μου ευσυνειδησία ζητώ την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και τη δημοσίευση του παρόντος στην ίδια θέση με την ψευδή και συκοφαντική δήλωση.

Καμία ενημέρωση δεν είχαμε από το ΚΤΕΛ Ηλείας ή τον Πρόεδρό του για τη διακοπή του δρομολογίου. Για το θέμα της απροειδοποίητης εγκατάλειψης μαθητών στις στάσεις των λεωφορείων ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Αστυνομία, η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.