Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
25 C
Pýrgos

Δορυφορικό ίντερνετ παντού μόνο με χρέωση παγίου – Χωρίς ογκοχρέωση και πρόσθετες χρεώσεις

spot_img

ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ THΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ. 

Ισχύει για όλη την Ελλάδα… 

Δεν έχει ογκοχρέωση, ούτε πρόσθετες χρεώσεις εκτός του παγίου!


Η δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση άλλαξε. Η KouKos εξασφαλίζει υψηλότερες ταχύτητες, καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και απεριόριστα δεδομένα. Ήρθε η στιγμή να συνδεθείτε.

Είμαστε οι ειδικοί στα θέματα σύνδεσης. Είμαστε μια εταιρεία που ανήκει στην Εναλλακτική Αγορά Επενδύσεων και η οποία συνδέει ανθρώπους, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προσφέροντας πρόσβαση σε internet υψηλής ταχύτητας σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε σύνδεση σε όσους δεν είχαν μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη σύνδεση ανοίγει νέες απεριόριστες ευκαιρίες, για αυτό συνεργαζόμαστε με άτομα παρόμοιων αντιλήψεων και χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες, για να εξασφαλίσουμε αστραπιαία δορυφορική συνδεσιμότητα.

Σε μια προσπάθεια να υπερβούμε τα στενά όρια της συμβατικής τεχνολογίας, εργαζόμαστε ακούραστα για να γεφυρώσουμε το ψηφιακό χάσμα, διασφαλίζοντας ότι πελάτες μας σε ολόκληρο τον πλανήτη μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να έχουν τη σύνδεση που τους αξίζει και κατ’ επέκταση πρόσβαση σε ότι είναι πιο σημαντικό για εκείνους.

Δεν χρειαζόσαστε τηλεφωνική γραμμή τοποθετείται παντού (σπίτι-γραφείο-εξοχικό).

Δορυφορικό ίντερνετ παντού μόνο με χρέωση παγίου - Χωρίς ογκοχρέωση και πρόσθετες χρεώσεις

                      Κιν. 6995143507

https://www.facebook.com/KouKosSatellite/?ref=pages_you_manage

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα