Δούμας: «Δεν μπορούσαμε να υπερβούμε το μπάτζετ»

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Γιάννης Δούμας ανέλαβε τον Ηλειακό Λεχαινών, με στόχο να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η κατάσταση χειροτέρεψε, ωστόσο ο Δούμας δεν χάνει την πίστη του, αλλά συνάμα εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους η σεζόν προδιαγράφεται δύσκολη. Λόγοι που έχουν να κάνουν με ατυχίες στα συγκεκριμένα ματς, όπως ένα από αυτά ήταν το χθεσινό, αλλά και απώλεια κάποιων παικτών που αποτέλεσαν μεταγραφικό στόχο τον Ιανουάριο, κατά τον οποίο η θέση της διοίκησης να μην προβεί σε υπέρβαση του προϋπολογισμού ήταν ξεκάθαρη.

«Όταν ανέλαβα συζητήσαμε με την ομάδα του Ηλειακού. Υπήρξε άμεση ταύτιση στο οικονομικό. Εν συνεχεία είπα ότι θα έπρεπε να γίνουν κάποιες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Κάναμε μια προσπάθεια, όμως δεν κατέστη εφικτό να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά μας. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή μου είχε εξηγήσει ότι υπάρχει ένας προϋπολογισμός και αυτόν σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να τον υπερβούμε. Είναι απολύτως κατανοητό αυτό και σεβαστό, από τη στιγμή που η διοίκηση είναι συνεπέστατη απέναντί μας.

Πλέον, ο Ηλειακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αυτό δείχνει η βαθμολογία. Όμως δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Δεν είμαστε πολλοί παίκτες στο ρόστερ, αλλά αυτοί που είμαστε δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Αν τελικά καταφέρουμε και μπούμε στα Πλέι Άουτ, είμαι βέβαιος ότι θα εμφανιστούμε πολύ ανταγωνιστικοί και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Το θέμα είναι να μην είμαστε άτυχοι όπως χθες στη συνέχεια, ώστε να μην χάνουμε βαθμούς μέσα από τα χέρια μας. Το έργο μας είναι δύσκολο, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να το παλέψουμε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα