Την περσινή πορεία του Ηλειακού, ο Τάκης Δρακόπουλος δεν την αντιμετωπίζει σαν ένα βαρυ φορτίο στις πλάτες του, αλλά περισσότερο σαν μια πρόκληση, ένα γεγονός που του έδωσε το κίνητρο να αναλάβει την ομάδα, με στόχο να την οδηγήσει σε ανάλογες επιτυχίες.
Τον Τάκη Δρακόπουλο παρουσίασε ο Πρόεδρος του Ηλειακού Βαρθολομιού Βαγγέλης Γεωργιόπουλος, έχοντας πλάι του τον Αντιπρόεδρο Μάκη Βλασσόπουλο. Νωρίτερα, ο Ηλειακός με επίσημη ανακοίνωσή του, εξήγησε τους λόγους και το σκεπτικό της απόφασης να αναθέσει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας στον Τάκη Δρακόπουλο.
https://ilia.news/%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b2-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b4%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%8c/
Ας δούμε τα βίντεο:
Η παρουσίαση του νέου Γενικού Αρχηγού Δημήτρη Φερέτου
Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, εκτός από την πρόσληψη νέου τεχνικού, προχωράει και στη στελέχωση της διοίκησης. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τον νέο Γενικό Αρχηγό της ομάδας, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Φερέτος.