Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

Δυναμικές κινητοποιήσεις μετά το Πάσχα για το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας

spot_img

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να «προλάβουν» τις όποιες εξελίξεις, προχωρούν μετά τις εορτές του Πάσχα ο Δήμος Ήλιδας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας. Την ανησυχία του για την «τύχη» του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας εξέφρασε πρώτος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ζητώντας ενημέρωση για το τι προτίθεται να κάνει ο δήμος.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης απάντησε ότι ήδη έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Θανάση Θεοδόση, προκειμένου μετά το Πάσχα να πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και Δικηγορικού Συλλόγου, είτε λαϊκή συνέλευση, στον χώρο των Δικαστηρίων, προκειμένου να αποφασισθεί η μορφή των όποιων κινητοποιήσεων χρειαστεί να γίνουν.

Τέλος ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Κράλλης είπε: «Πρέπει να δείξουμε από τώρα τις προθέσεις μας, όλοι μαζί, Δημοτικό Συμβούλιο, Δικηγορικός Σύλλογος, ο λαός της Αμαλιάδας, να διοργανώσουμε μια δυναμική κινητοποίηση έξω από τα Δικαστήρια της Αμαλιάδας».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα