Δυναμώνει με Στροφύλλα ο Αλφειός

spot_img

Προτεινόμενα

Τη γραμμή κρούσης του ενισχύει ο Αλφειός Επιταλίου και την ενισχύει με έναν σημαντικό παίκτη για τα δεδομένα της κατηγορίας, έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιο όγκο και δυναμισμό, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Ηλεία. Ο λόγος για τον Παρασκευά Στροφύλλα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Κένταυρο Μαγούλας.

Με ανακοίνωσή του ο Αλφειός, κάνει γνωστή την απόκτηση του Στροφύλλα, αλλά και κάποιων ακόμα ποδοσφαιριστών:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Αλφειός Επιταλίου ανακοινώνει την απόκτηση του Παρασκευά Στροφύλλα (περ. Κένταυρος Μαγούλας) ,του Θανάση Καλαντζή (περ. Ολυμπιάδα Γουμέρου) , την επιστροφή των Επιταλιωτών Δημήτρη Πέρρα (περ. Πρόοδο Σαλμώνης) και Χαράλαμπου Καράμπελα (περ. ΑΟ Χελιδόνια) καθως και των νεαρών Δημήτρη Μουλά (περ. ΑΕΚ Πύργου), Γιώργο Λούσκο (περ. Θύελλα Πύργου), Φάνη Τσιγκούνη (περ. Κ15 Αστέρα Τρίπολης) και Ανδρέα Ασημακόπουλο (περ. Αίολο Πύργου). Η διοίκηση καλωσορίζει τους εν λόγω ποδοσφαιριστές στις τάξεις του συλλόγου και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Επίσης ο Αλφειός, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της κοινότητας Επιταλίου Παναγιώτη Τσαγκρή: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αλφειός Επιταλίου ευχαριστεί τον Πρόεδρο της κοινότητας Επιταλίου κ. Βασίλη Τσαγκρή, για την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα μας.
Χειρονομίες σαν και αυτή πρέπει να βρουν μιμητές προκειμένου ο σύλλογος να μπορέσει να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργιά του».

Οι πράσινοι του Αλέκου Τομαρόπουλου, πέρασαν χθες αππο εργμετρικά τεστ. Υπενθυμίζουμε ότι η προετοιμασία τους έχει ξεκινήσει από τις 9 Αυγούστου, για μια ομάδα η οποία φαίνεται ότι θα είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα