Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Δυσεπίλυτο το πρόβλημα των αδέσποτων στην περιοχή του Πύργου!

spot_img

Μείζον πρόβλημα για την πόλη του Πύργου εξακολουθεί να είναι η ύπαρξη μεγάλου αριθμού αδέσποτων  σκύλων, που πολύ συχνά δημιουργούν  αναστάτωση  σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Η στασιμότητα που παρατηρείται γύρω από το  πρόβλημα αυτό, οξύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, αφού αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των ζώων  που εγκαταλείπονται από ασυνείδητους.

Το θέμα των αδέσποτων απασχολεί ιδιαίτερα τη δημοτική αρχή , αφού  αποτελεί ανοιχτή «πληγή» για την ευρύτερη περιοχή του Πύργου αλλά και των τοπικών διαμερισμάτων.

Για μια ακόμη φορά  τονίζεται η ανάγκη  να συνδράμουν οι πρόεδροι των Τ.Κ., ώστε να φιλοξενηθούν  τα αδέσποτα σκυλιά σε κοινοτικούς χώρους , με τη φροντίδα (τροφή, περίθαλψη κλπ.)  εκ μέρους του δήμου, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί…

Από την άλλη πλευρά απραξία παρατηρείται όσον αφορά και τη δημιουργία νέου καταφυγίου, με σκοπό να απελευθερωθούν οι  χώροι στη Συντριάδα, οι οποίοι προορίζονται για  δημοτικό φυτώριο.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα