Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

Δυσφήμηση στους τουρίστες από μίνι χωματερή στο ύψος του Πλατάνου! (φώτο)

spot_img

Δυσφήμηση στους τουρίστες από μίνι χωματερή στο ύψος του Πλατάνου! (φώτο)Σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, μπαζών και λογής άλλων άχρηστων αντικειμένων, έχει μετατραπεί ο χώρος δίπλα από την Ε.Ο. Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της τοπική κοινότητας Πλατάνου.
Από την περιοχή καθημερινά περνούν εκατοντάδες επισκέπτες, που εξακολουθούν να βλέπουν την απαράδεκτη εικόνα της ρύπανσης σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Στο σημείο αυτό εξάλλου υπάρχει και πάρκινγκ στο οποίο σταθμεύουν πολλά οχήματα, τα οποία αναχωρούν άμεσα λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδύεται από τη μίνι χωματερή!
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η ύπαρξη του σκουπιδότοπου ακριβώς δίπλα από την εθνική οδό, χρονολογείται από την περίοδο όπου υπήρχε έντονο πρόβλημα με τα σκουπίδια και στο δήμο Αρχ. Ολυμπίας, αλλά δυστυχώς η δυσάρεστη αυτή εικόνα παρατηρείται ακόμη και σήμερα που απ’ ότι φαίνεται το θέμα διευθετήθηκε…

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα