ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Δωρεάν ρεύμα από τον Ήλιο για τις φτωχές οικογένειες!


Άγγελος Λαδάς  πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Ελληνικός Ήλιος».

Δωρεάν ρεύμα από τον Ήλιο για τις φτωχές οικογένειες!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός « Ελληνικός Ήλιος» ξεκινάει αυτή την καμπάνια με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα μέσω δωρεών για να αξιοποιήσει την πλούσια ηλιοφάνεια της πατρίδας μας τοποθετώντας Φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες των σπιτιών των φτωχών οικογενειών που δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

Με αυτή την πρωτοβουλία πολλές φτωχές οικογένειες μπορούν να απαλλαγούν από την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος για 25 ΧΡΟΝΙΑ! Επίσης Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με περιβαλλοντικό όφελος.

Μπορείτε να δείτε την καμπάνια στην διεύθυνση:www.facebook.com/greeksunfoundation

Το Πρόβλημα

6 στις 10 οικογένειες στην Ελλάδα δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ρεύματος. Ο Άγγελος Λαδάς πρόεδρος του οργανισμού«Ελληνικός Ήλιος» δηλώνει :Είναι καιρός να  αξιοποιήσουμε τον ΗΛΙΟ το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της χώρας μας.

Διάκριση

Στον διαγωνισμό, ενός από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς του κόσμου, της Ashoka  με θέμα: «Προορισμός: Αλλαγή. Νέες λύσεις για την Ελλάδα», η πρόταση  με τίτλο «Greek Sun» προκρίθηκε στις 20 καλύτερες προτάσεις για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας.

Η πρότασή  συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα καθώς καταπολεμά άμεσα την φτώχεια δημιουργεί εισόδημα για 25 χρόνια, προστατεύει το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Το βίντεο της καμπάνιας:Δωρεάν ρεύμα από τον Ήλιο – https://www.facebook.com/greeksunfoundation