ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Δωρεά αλληλεγγύης και αγάπης από το σύλλογο ΑΜΕΑ «΄Ηλις» στο Νοσοκομείο Πύργου


Ιατρικό εξοπλισμό, αξίας περίπου 18.000 ευρώ, δώρισε ο Σύλλογος Αμεα «Ήλις» νομού Ηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο που επιτελούν όλοι οι υγειονομικοί με στόχο να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε από την πρόεδρο και την γραμματέα του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Ηλείας «Ήλις» Αγαθή Ρηγοπούλου και Λεμονιά Χριστοπούλου και η παραλαβή από τον Διοικητή του νοσοκομείου Πύργου Χρήστο Χριστόπουλο.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αμεα  «Ήλις» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και ΑΜΕΑ ΗΛΙΣ έχοντας ως κοινή πεποίθηση ότι ο χώρος Υγείας θα πρέπει να υποστηριχθεί πολύπλευρα για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, και θέλοντας έμπρακτα να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία φορέων υγείας του νομού μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας του COVID-19, προχωράει σήμερα σε δωρεά εξοπλισμού προς το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ και τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου.

Η δωρεά αυτή προέρχεται από οικονομική ενίσχυση που εξασφάλισε ο σύλλογος μας, ύψους περίπου 18.000€, η οποία προέκυψε έπειτα από αναζήτηση χορηγών , οι οποίοι την περίοδο αυτή, με κίνητρο το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για όλους τους συμπολίτες τους.

Η χορηγία έγινε από τον σύνδεσμο Vinci και τους ευχαριστούμε θερμά.

Έτσι λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας σήμερα, αξιοποιώντας αυτή τη χορηγία, παραδίδουμε στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου δύο απινιδωτές, ένα καρότσι νοσηλείας κι έναν ηλεκτροκαρδιογραφο, όλα τελευταίας τεχνολογίας.

Η παραπάνω ενέργεια μας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο που επιτελείται αυτήν την περίοδο από όλους τους υγειονομικούς του Νοσοκομείου μας, αλλά και αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.

Παραδίδοντας τον εξοπλισμό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου γιατί προσφέρουν υπηρεσίες με μοναδικό κίνητρο το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που τους διακατέχει ως δημόσιους λειτουργούς, παρακάμπτοντας τις μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες που είχαν και έχουν όλο αυτό το διάστημα που η πανδημία βρίσκεται στη πόρτα μας.

Η ενέργεια μας αυτή αποδεικνύει ότι μέριμνα μας είναι η διασφάλιση της υγείας όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από το αν είναι άτομα με αναπηρία, και γι αυτό άλλωστε η δωρεά μας δεν αφορούσε αποκλειστικά και μόνο εξοπλισμό για άτομα με αναπηρία.

Πρωτίστως ενδιαφερόμαστε να είναι υψηλό το παρεχόμενο επίπεδο υπηρεσιών υγείας για όλους τους συμπολίτες μας μέσα στους οποίους ανήκουν και τα άτομα με αναπηρία, τα οποία μέχρι σήμερα η διοίκηση του νοσοκομείου τα έχει αγκαλιάσει και γνωρίζουμε ότι θα εξακολουθήσει να είναι κοντά μας και να στηρίζει όλες τις προσπάθειες μας για την κατάκτηση της ποιότητας ζωής που τους αναλογεί και τη δικαιούνται».