Στη δωρεά χρηματικού ποσού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την αγορά εξοπλισμού προχώρησε ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ως νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρεία «Αφοί Θεοδωρακόπουλοι».
Ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναγνωρίζοντας την προσφορά των αστυνομικών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας στην τοπική κοινωνία, στην καταπολέμηση του κοινού εγκλήματος, προσέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό για την αγορά εξοπλισμού των αστυνομικών που απαρτίζουν τη Διμοιρία Υποστήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.
Παράλληλα, επιφυλάχθηκε ότι άμεσα, εντός του καλοκαιριού, η εταιρεία θα επανέλθει με νέα δωρεά, μετά από συνεννόηση όμως με τους αστυνομικούς προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο αντικείμενο θα υπάρχει έλλειψη η οποία θα πρέπει να καλυφθεί.